Radu Moraru, care a infiintat Nasul TV, a fost destituit din toate functiile detinute la postul de televiziune, potrivit unui comunicat citat de catrePaginademedia.ro.

Radu MoraruFoto: Nasul TV

Potrivit unui comunicat care ruleaza permanent pe ecranul postului de televiziune, "Radu Moraru a fost destituit din toate functiile detinute la Nasul TV si la firma Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA detinatoare a licentei TV".

Totodata, "Radu Moraru nu mai reprezinta in niciun fel televiziunea Nasul TV". Persoana care reprezinta legal televiziunea Nasul TV este Paul Alexandru Moraru (fara nicio legatura cu Radu Moraru), presedinte al Consiliului de Administratie.

Potrivit informatiilor Paginademedia.ro Paul Moraru (actionar minoritar), impreuna cu Adrian Buca au convocat o sedinta a Adunarii Generale a Actionarilor in luna iunie, AGA in care Radu Moraru a fost destituit din toate pozitiile pe care le detinea.

Conform acelorasi surse conflictul dintre Radu Moraru si Paul Moraru (realizator Natul TV, fost OTV) a plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i-a pus la dispozitia lui Radu Moraru pentru statia tv, in schimb acesta din urma ar fi folosit discretionar si in interes personal sumele de bani.

Radu Moraru a contestat in instanta hotararea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul.