Prima sotie lui Donald Trump, Ivana, a afirmat, intr-un interviu acordat CBS, ca, daca nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este astazi, relateaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu ar fi fost cine este, fara tine?", a intrebat corespondentul CBS. "Cu siguranta", a raspuns Ivana, conform CNN.

Ivana, care s-a despartit deTrump in urrma cu 25 de ani, a spus ca este foarte mandra de modul in care cei trei copii ai lor - Donald Jr., Eric si Ivanka - s-au comportat in timpul campaniei prezidentiale a tatalui lor, ceea ce a inspirat-o sa scrie o noua carte, "Raising Trump".

Cand a fost intrebata daca ea sau presedintele a crescut copiii, Ivana Trump a raspuns: "In mod cert, eu".

Intrebata despre cea de a doua sotie a lui Trump, Marla Maples, Ivana a refuzat sa-i pronunte numele si a refuzat sa vorbeasca despre ea, limitandu-se la a spune ca "nu a realizat nimic in viata".

Ivana si Donald Trump s-au casatorit in 1977 si au divortat in 1992, in urma relatiei acestuia cu Maples. Maples, care a divortat de Trump in 1999, a jucat diverse roluri in film, televiziune si teatru.

Ivana Trump a precizat insa ca relatia sa cu cea de a treia sotie a lui Trump, Melania, este cu totul altceva.

"Ma inteleg bine cu Melania", a spus Ivana Trump.

Intrebata de ce cu Melania are o relatie buna, dar nu si cu Maples, ea a rapuns: "Una este nimeni. Cealalta este prima doamna".

Ea a mai spus ca vorbeste saptamanal cu sotul sau si ca l-a incurajat in ceea ce priveste postarile pe Twitter.

"I-am spus: Cred ca ar trebui sa folosesti Twitter. Este un nou mod de comunicare, o noua tehnologie", a povestit Ivana Trump adaugand ca a argumentat ca este cea mai buna modalitate sa transmita ceea ce doreste, fara ca sensul afirmatiilor sale sa fie deturnat.

Ea a reamintit si ca Trump i-a oferit postul de ambasador in Cehia, dar a ales sa-si pastreze "viata perfecta".

"De ce sa renunt la iarna in Miami, la vara in Saint Tropez si la primavara si toamna din New York? Am o viata perfecta", a spus ea.