Presedintele PMP, Traian Basescu, a reactionat, pe pagina sa de Facebook, dupa ce senatorul USR Mihai Gotiu a spus ca a fost lovit, miercuri seara, in pauza de publicitate a unei emisiuni la B1 Tv, de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta. "Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu senatorul Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele in pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv", a scris Traian Basescu pe Facebook.

Traian BasescuFoto: Agerpres (editat)

"Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, il va mai invita pe Mirel Palada in platourile sale. Bagati mare Gadea, Badea, Zamfir si restul clicii de la Antena 3. Si luati-l cu voi si pe Codrin Stefanescu sa va mangaie intelectul alaturi de Palada, ca sunteti toti de aceeasi teapa si nivel de inteligenta", adauga Traian Basescu.

Senatorul USR Mihai Gotiu a anuntat, joi dimineata, ca isi scoate certificat medical de la IML si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada pentru agresiune fizica, chiar si daca acesta isi va cere scuze.