FOTO Ministerul Educatiei a trimis inspectoratelor scolare o nota prin care le anunta ca este interzisa utilizarea de auxiliare neaprobate de minister si ca in caz contrar vor fi sesizate "organele abilitate" - Hotnews Mobile
1 € 4,6541 1 USD 4,0032joi 19 iul 2018
....
tirolez [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 18:46
+14/14
Adica numai auxiliarele pentru care s-a cotizat. Astea care sunt acum au platit cotizatia altora si nu mai e valabila. Suntem de tot rasul. Corect era sa le interzica cu totul, cine vrea sa lucreze copilul suplimentar stie unde e libraria. La clasa a 5-a insa e penibil, manuale nu au, auxiliare nu au voie. Bine ca au la sport.
sunteti sigur
dj [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 22:00
+1/1
Ca au si trimis lista cu auxiliarele acreditate? Ca din cate stiu eu aceasta nu a ajuns la scoli, nu este nici macar gata (poate prin mai 2018 va fi finalizata) iar copii vor lucra pe...
În caz contrar....
Spiky [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 11:16
+2/2
.... Poliția Gândirii îi va aresta pe profesorii infractori și pe elevii eminenți.... pardon, delicvenți!
care or
nahir [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 12:00
+1/1
fi "organele abilitate" catre care se va face plangerea , ce fel de plangere se va face (penala, civila?), cine va face plangerea, in ce constau masurile punitive in cazul in care nu-i respecti ordinul bamblecului?
tov. genunche poate sa raspunda la doar aceste cateva nelamuriri?
Manuale
methalman [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 18:58
+10/10
Si daca nu au manuale? Alea aprobate de minister se cam lasa asteptate...
Prelungim vacanta din lipsa de manuale?
Sa strice afacerile cu manuale ale dovleacului?
cartofil [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 20:08
+8/8
Pai de aia s-a chinuit el sa faca manual de dirigentie si de mers la WC, ca sa nu-si poate achita obligatiile fata de edituri??? In ce tara se gasesc profesorii aia, el e stapanul si controleaza toate resursele. Numai banii sa intre in buzunarele P$D-istilor, daca scoala scoate boi (care stiu romana cam cat dl. Pop) ce-i pasa lui ????
PSD
alex34 [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 20:10
+9/9
cand PSD te vrea prost normal ca nu iti da voie cu auxiliare neaprobate de ei. ii prostesti de mici si vor deveni adultii incompetenti usor de manipulat de maine..
D-le Pop, mai bine ardeti-le in piata publica!
andipetre [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 22:18
+10/10
Domnule ministru Pop, am o idee mai buna pentru eliminarea acestor carti periculoase, aceste odioase si diavolesti auxiliare, culegeri si compendii. Ardeti-le pe toate in piata publica, in direct la TV, facebook si pe site-ul Ministerului. In felul acesta nimeni nu va mai putea sa le foloseasca, raul va fi distrus de la origini. Iar pentru siguranta, prindeti si niste vrajitoare din acestea, numite profesori, aplicati-le si lor politica rugului, eventual precedata de niste interogatorii prelungite in temnitele Palatului Victoria!

Serios vorbind, ma infioreaza primitivismul de Ev Mediu de care dati dovada! Va dati seama la ce ati ajuns?! Amenintati profesorii, interzicandu-le sa foloseasca acele carti pe care ei le considera potrivite? Interziceti, deci, cartea? Pentru ca nu e aprobata de Inchizitie, pardon, Minister? Are you for real??? Va puteti suporta?

E uluitor si in plus ma dezamageste lipsa de reactie a intelectualilor la acest gest barbar. Decizia de a imparti cartile intre "aprobate" si "interzise" ar trebui sa ii infioare pe toti si sa urle impotriva acestei abominatii rupte din negura istoriei. Unde e libertatea dascalului de a-si construi catedra, de a-si exercita vocatia? Unde sunt principiile acelea ale libertatii intelectuale, specifice lumii civilizate?
:)
Kevi [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 9:23
0/2
I'd follow you, if I could.
Sunt disperati
Daniels22026 [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 23:24
+7/7
Mafiotii din minister sunt disperati ca profesorii si scolile vor astepta tot mai putin de la guvern. Viata merge mai departe. Incet-incet, dascalii vor renunta sa mai ceara ceva, mai ales ca li se ofera cu totul altceva decat au copiii nevoie. Se vor gasi solutii ieftine si pentru manuale. Parinti, profesori, scoli private, oameni generosi, idei. Oamenii se organizeaza pana la urma.

Crapa de oftica mafiotii ca societatea gaseste tot mai usor solutii pentru a evita guvernarea mafiota.
Domnule Ministru, ce scriem acum pe tabla?
andipetre [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 0:41
+5/5
In nota de amenintare a Ministerului catre profesori, publicata de HN aici, se spune ca profesorii vor fi cercetati pentru incalcarea articolului 69 alin. (1) din Legea Educatiei.

Cititi acel articol. Acolo se spune ca se folosesc in scoli auxiliare aprobate, dar nu se spune ca acestea ar fi, in mod exclusiv, singurele materiale care pot fi folosite. Cum e si normal, de altfel, deoarece daca ar fi asa, profesorii nu ar avea voie nici sa scrie pe tabla fara ca Ministerul sa le aprobe continutul. Sau nu ar putea aduce in clasa cartile studiate la literatura pentru ca nu au fost aprobate de dl. Pop. Sau nu ar putea rezolva probleme din culegeri sau preluate de la concursuri nationale si internationale, din acelasi motiv. Si asa mai departe. Aberant.

Nu poti interzice nimanui sa foloseasca ca suport didactic carti sau materiale in plus, pe langa cele autorizate. Decat daca esti in Evul Mediu, cum pare a fi Ministerul nostru.
Sa desfintam invatamintul de stat
Sorin-Cj [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 10:14
+3/3
mai rau de atata nu poate fi, mai bine analfabet constient de cat analfabet cu diploma.
In toata magaria asta accentul este pe manuale, profesori si curicule, elevul nu este important el este doar un "produs".
Hai sa ne afiliem la norvegieni sau la suedezi, sa externalizam invatamantul, sa externalizam si guvernarea ca oricum hoti mai mare de cat la noi nu se gasesc.
O fi
indrea [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 10:24
+1/1
mingea auxiliar didactic sau n-o fi?...Şi care ar fi "metodologia" de avizare, dacă e?
Interzicerea mingilor pătrate
Spiky [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 11:18
+3/3
Seamănă cu capetele autorităților de la Ministerul Educației, în special cu cel al ministrului!!!
sistem putred
koder [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 10:55
+1/1
Eu nu inteleg cum pentru asa ceva lumea nu iese cu sutele de mii in strada? Este scandalos acest comportament in raport cu educatia urmasilor nostri..
ATENTIE!
VasiPRO [utilizator], Sâmbătă, 27 ianuarie 2018, 13:18
0/0
ATENTIE!!!

Inspectoratele au primit ordin ca de luni, 29 ianuarie 2017, se vor face sedinte prin care profesorii sunt anuntati ca nu sunt bani pentru doua luni din anul acesta, si sa vina ei, ( nu guvernantii ) cu idei si propuneri de unde sa faca rost de bani!

In opinia mea, socialismul este un cancer.
comenteaza