Funeriu, despre situatia auxiliarelor: O solutie mafiota pentru o problema existenta. Si editurile au partea lor de raspundere pentru decredibilizarea manualelor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa lasam o banda de mafioti educationali sa monopolizeze pe zeci de ani piata educatiei din Romania - Hotnews Mobile
1 € 4,6541 1 USD 4,0032joi 19 iul 2018
auxiliare ca auxiliare
Mistrelutz [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 17:47
+10/10
da cum naiba se face ca, incepand din clasa II , elevilor le sunt asigurate manualele de catre stat ,dar nu manuale noi,ci manuale vechi ,folosite de cei care trec in cl. 3 ,lipite,mazgalite,in stare jalnica de multe ori(exact ca inainte de '89 cand erau la fel,lasate mostenire), dar totusi se gasec bani pentru compedii,manuale de sport,de dirigintie. ??
In ultimul hal.
Lichele
calitate slaba
pragmatism [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 18:20
+5/5
Pe langa faptul ca manualele sunt intr-o stare de degradare fizica, fiind folosite de mai multe generatii de copii, ele sunt si fff slabe ca si continut. Multa teorie imbacsita si putine exercitii si situatii practice care sa mobilizeze abilitatile, aptitudinile si inteligenta elevului. Auxiliarele veneau cu o gama ff larga de exercitii, de situatii, jocuri didactice ... prezentate intr-o maniera prietenoasa si placuta pt copil. Manualele de mate au teorie la greu si doar 2-3 exercitii pt fiecare lectie, astfel incat profii de mate s-au "refugiat" mereu in culegerile de profil. De asemenea, la gramatica, la lb straine, copiii nu au de unde sa lucreze din manuale si folosesc auxiliare specifice pt aprofundarea cunostintelor. Un imbecil in fruntea trebii ... asta e PLM!!!
Hahaha!
soundtrack [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 18:24
+7/7
Perioada proletcultista!!!!
“Ce blestem o fi pe poporul asta...
Iorgovan [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 18:29
+8/8
...de a ajuns pana la urma sa aleaga intre doi fosti comunisti?” (Basescu catre Nastase, 2004).

Nu-i, deci, de mirare ca toti urmaritii penali ne tin astazi lectii de moralitate...
e vorba doar de afaceri, de bani
Andrei453530 [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 18:52
+7/11
nu mai pot ei de grija elevilor.
E o intreaga sleahta care profita de pe urma acestor manuale de cele mai multe ori execrabile si care ii ametesc si ii baga pe copii in ceata totala... edituri, profesori, si altii care sunt cu gura mare acum.
comenteaza