Cum sunt cheltuiti banii cetatenilor europeni: Limuzina de lux cu volan incalzit si frigider in cotiera pentru reducerea saraciei romilor din Vaslui - Hotnews Mobile
1 € 4,6562 1 USD 3,9954duminică 22 iul 2018
Bani...
dragos_k [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 15:31
+15/15
...europeni irositi prin POS-CCE si POCU. Cateodata ma gandesc ca nu e nicio diferenta intre ce fura psd si ce praduiesc astia. De-asta nu erau integrati rromii din Vaslui, ca nu stiau cum se infiinteaza un start-up!
Bani europeni?
pehash [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 17:07
+11/11
Gresesti. UE va lua la puricat proiectele si va cere Romaniei sa returneze banii acolo unde este clar ca nu se respecta destinatia initiala a fondurilor. La fel si in acest caz. Asa ca banii vor fi returnati si Alina Jijie se va plimba de fapt cu limuzina pe banii romanilor, pentru ca proiectul individual a fost aprobab de autoritatea romana, nu de UE.

Cel mai interesant este cu cata nesimtire raspunde la intrebare. Cat timp nu incalca litera ghidului, ce mai conteaza ca ea vrea o limuzina de lux intr-un program pentru combaterea saraciei?... Genul asta de oameni merita sa-si plateasca singuri glontul.
Curat murdar Mon'cher
Robin_W [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 15:32
+13/13
Unii se ca-ca in fundul curtii iar altii vor frigider la cotiera.

D-na Alina, daca chiar vrei sa combati ceva, de ce nu folosesti cei 6000ron/luna ca sa construiesti ceva in satul ala? Sau macar buna parte din ei...
Ceva - ceva dreptate are si ea ...
si_mort_va_vad [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 16:01
+10/12
... Nu poti sa intri in curtea palatelor cu turnulete la sarmanii oameni cu Mercedes GL si Bugati Veyron la poarta si cu calul in casa , sa le spui ca vrei sa ii ajuti, ca nu te iau in seama daca te duci cu o amarata de Dacia Dokker ...
bataie de joc a la roMANIA ...
Dr.Mythnick [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 17:06
+4/4
bataie de joc a la roMANIA ...
guri mari si emisfere netede
Dedalus [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 7:53
+2/2
Cine a aprobat proiectul probabil a verificat cu maxima atentie daca sunt doua zecimale la toate preturile si daca e scris cu diacritice...

Era de asteptat sa se intimple asa.

Dar nu e vina firmei respective, ci a ministerului fondurilor si a altor organisme care "se ocupa" de fondurile astea in Romania.

Mai usor ti se aproba o limuzina de un sfert de million de euro decat material didactic 10.000 lei.

De ce? Sa nu spuneti ca din prostie.

Asemenea bizarerii ar fi trebuit controlate si corectate politic, de cei ce se ocupa de legatura cu UE. Asa ceva nu s-a intamplat pana acum.

Am avut parte doar de declaratii sforaitoare din partea unor politicieni cu gura mare. Nepriceputi si nepricepute la fonduri si la relatia cu UE, vorba poetului "nu slujindu-te pe tine si slavindu-se pe ei".
comenteaza