FCSB a incheiat la egalitate cu Astra Giurgiu, scor 1-1, pe Arena Nationala, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. Echipa pregatita de Nicolae Dica se afla a doua remiza consecutiva, dupa ce in etapa trecuta a obtinut acelasi scor cu CSM Poli Iasi.

Foto:

Giurgiuvenii au evoluat in zece din minutul 83, cand a fost eliminat Alex Ionita.

Astra a deschis scorul inca din minutul 7, prin Moise, in timp ce Gnohere a egalat in minutul 65, dupa o deviere a lui Achim.

In minutul 72, Golofca a reusit sa marcheze, dupa o pasa primita de la Achim, dar asistentul Vladimir Urzica a semnalizat ofsaid, iar golul a fost anulat.

Ce a spus Nicolae Dica

"Am inceput jocul prost, se pare ca trebuie sa primim gol si apoi sa marcam. Ne-am creat ocazii dar nu am marcat. Trebuie sa fim mai concentrati si sa marcam mai mult. Nu am vazut de pe banca ce a fost la Golofca, daca asa a zis arbitrul... Doar la noi s-a stricat gazonul ca e cald, am fost in Portugalia ieri si gazonul era bun si verde, desi era cald ca la noi", a declarat Dica.

Echipele:

FCSB: Nita - R. Benzar, Nedelcu, Balasa (Larie '46), Pleasca - Achim, Ov. Popescu - Teixeira (Golofca '10), Man (Tanase '46), De Amorim - Gnohere. Antrenor: Nicolae Dica

Astra Giurgiu: Iliev - Belu, Bejan, Polczak, Stan (Radunovici '46) - Mrzljak, Dandea - Gheorghe, Ionita, Moise (Pitian '74) - Abang (Nicoara '65). Antrenor: Edward Iordanescu

Cartonase galbene: Benzar '69, Gnohere '80, Larie '82 / Gheorghe '24, Dandea '30, Moise '70, Ionita '80, '83

Cartonas rosu: Ionita '83

Meciul a fost arbitrat de Adrian Viorel Cojocaru, ajutat de asistentii Sebastian Eugen Gheorghe si Vladimir Urzica.

Arbitru de rezerva a fost Horia Gabriel Mladinovici.

Liga 1, clasament in timp real:

Sursa foto: soccerstand.com