Premierul Tudose vrea sa infiinteze o trilaterala cu Bulgaria si Grecia. Trilaterala exista si implineste 22 de ani - Hotnews Mobile
1 € 4,6670 1 USD 4,0662marţi 23 oct 2018
Adica ce vrea sa spuna HN?!
imi_pasa_de_romania [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 22:48
+21/21
Nu inteleg unde bate redactia...
Omul e bun la facutul (sa para ca are) treaba. Lasati-l in coniacul lui sa sufere. Si ce daca exista o trilaterala deja? Ce?! Nu se poate reinventa roata?
Si in plus, Hotnews nu pricepe ceva: Tudose a fost asa eficient ca s-a intors cu masina de calatorit in timp a lui Dracnev si a infiintat-o in trecut. Nici nu a gandit-o bien si a si implinit 22 de ani.
Asta da premier !!!

Lasati PSD sa ne fure in liniste. De ce nu ii lasati sa faca legi "la ghici" si lasati oamenii sa faca ce vor la pelsneala. E dreptul lor sa se joace cu banii contribuabililor aiurea ! Doar noi i-am votat, nu ?!

Si la pariu zombificatii vor spune "ia uite ce idee buna are omu'" ...
Cod
sake31 [utilizator], Marţi, 18 iulie 2017, 0:08
-3/11
Personal as prefera ca oameni ca tine sa vorbeasca direct. Sarcasmul, limbajul"coerent codat" poate din pacate fi inteles " DECAT"de un procentaj relativ redus. Cititorii HN pot cu sigurantza, Cum ramane cu ceilalti? Esti convins ca esentza mesajului tau ii atinge?
Si noi am prefera ca unii
Bogdan_100 [utilizator], Marţi, 18 iulie 2017, 9:08
+1/1
sa scrie corect Romaneste (sigurantza, esentza,...) mai ales cand filozofeaza agramat :-)))
Stiu ce zici
imi_pasa_de_romania [utilizator], Marţi, 18 iulie 2017, 9:22
+1/3
Desi am noroc la munca sa am majoritatea oameni care stiu ce se intampla in jurul lor, totusi, daca vorbim de bloc (traducere: pensionari sau asistati), daca vorbim de piata, daca vorbim pe "strada" (nu ca i-as aborda, dar auzi diverse prin metrou, RATB, tren etc.), adunari (gen de familie sau mai stiu eu ce), precum si daca te raportezi la zone sau "gloate" (vorba aia - cine se aseamana se aduna), dupa aproape 30 de ani in care mi-am spart corzile vocale expunand realitatea, ma lovesc de fiecare data de un zid

Sunt niste articole pe Vice scrise de Sonia despre Dragnea si Brazlia, care iti arata fix ce vreau sa spun

https://www.vice.com/ro/article/bmbxyz/reactiile-romanilor-fata-de-afacerile-lui-dragnea-din-brazilia

https://www.vice.com/ro/article/qvpvxv/romanii-suparati-pe-ancheta-rise-project-despre-coruptia-lui-dragnea

Am tras concluzia ca oricat de argumentat si corect vei explica cuiva zombificat, tot ce trebuie sa faca sa-ti inchida gura e sa iti zica 3 cuvinte: "nu este adevarat", sau "De unde stii tu ca e adevarat? Ce, ai fost tu acolo?!".

Astfel de oameni nu au nevoie de argumente, nu au nevoie de dovezi, nu au nevoie de idei legate intre ele sa formeze o premisa care sa duca la o concluzie logica, asta pentru ca ei stiu mai bine ca tine, ca aud (desi nu se documenteaza), ca vad (desi nu cauta dovezi sa vada daca e facatura) ca stiu ei (de la parinti, prieteni, care, la randul lor, nici ei nu au fost acolo - dar ipocrizia e mare).

Cand le ceri un bilant in 30 de ani vor pune in fata scoaterea taxelor si pomenile. Saracii sunt amnezici si uita de adaugarea altor taxe, legile facute pe genunchi si la plesneala fara analiza, proiectele facute "la ghici", fara studii de fezabilitate

Daca ii iei la concret, vor spune "ca oricum ei nu se pricep" dar isi dau cu parerea. Nu le pasa unde se duc banii lor pentru ca ei nu cotizeaza neavand unul si spun ca "stie Guvernul ce face, ca d-aia sunt pusi acolo"

Asa c-am decis sa discut doar cu cine vrea sa inteleaga
Ai o gândire confuză.
asavreau [utilizator], Marţi, 18 iulie 2017, 12:58
0/2
Pensionarii au făcut ce au distrus și distrug borfașii PSD.Nu tu ții pensionarii în spinare ci ei te țin pe tine.Din tot ce sa privatizat după 2009,nu sa găsit un guvern inteligent care să pună 5% deoparte,într-un fond de pensii,pentru-că fabricile vândute au fost făcute cu munca și banii actualilor pensionari.Da,și banii pentru-că a fost o perioadă când se reținea din salariu contribuție la dezvoltarea României .....De specialii PSD și lefurile lor nesimțite nu spui nimic.Prostia îți permite să insulți punându-te bine cu puterea comunistă.Te vor sacrifica și pe tine așa cum sacrifică românii care i-au votat sperând o viață mai bună.
Pai...
Godzillagrrr [utilizator], Marţi, 18 iulie 2017, 10:36
+1/1
Non-cititorii de HN nu citesc HN ;-)
Era o trilaterala scalena
CezarN [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 22:52
+14/16
Acuma, Tudose si PSD vor sa faca o trilaterala isoscela facand ROMANIA = GRECIA.
:))
Congruenta
imi_pasa_de_romania [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 23:56
+3/11
Parca asa se chema, nu ?

Daca RO este paralele cu GR, iar GR e paralela la UE si restul lumii si nu el pasa de nimic si se tot afunda in datorii, iar eventual in uramtorul faliment... atunci RO... *puncte puncte*
anunt
Dedalus [utilizator], Marţi, 18 iulie 2017, 7:44
+12/12
Exista Uniunea Europeana.

Exista programe UE regionale.

Exista Planul de Investitii Strategice.

==

PSD-ul a fost confiscat de niste personaje absolut caragialesti.

Cum e posibil ca un partid atat de mare sa accepte un Statut care da puteri dictatoriale centrului?!

Cum e posibil ca sute de mii de membri de partid, printre care se afla si oameni de certa valoare, sau macar normali la cap sa accepte asemenea guvernare a tarii?!

Cu asemenea ciudati - acceptati de membrii de partid normali la cap!- nici nu poti intra in polemica, nu-I poti contraice, nimic. Pentru ca sunt Tufa de Venetia la orice.

I-am acuzat de socialism degeaba, cred. Astia nici nu stiu ce e aia.
Poftim?!?!
complet_retard [utilizator], Marţi, 18 iulie 2017, 10:22
+1/1
"Cum e posibil ca sute de mii de membri de partid ... sa accepte asemenea guvernare a tarii?!"

Intrebarea este fireasca, insa denota o imensa naivitate!
Dvs. v-ati nascut ieri?!
Eu imi aduc bine aminte de primavara lui 1990, cand reprezentantii FSN (asa se chema pe atunci Partidul lui Ilici) si zbierau in strada ideologia / doctrina:
"NOI NU GANDIM!"

De atunci s-au dovedit a fi pe deplin fideli acestui motto ...
gresit
valahiandusk [utilizator], Marţi, 18 iulie 2017, 10:24
+1/1
Noi vrem una cu Venezuela si Coreea de Nord
Infrastructura feroviara interna
benicio [utilizator], Marţi, 18 iulie 2017, 10:24
+1/1
Deci atragi fonduri pentru o linie feroviara rapida Bucuresti-Sofia-Atena. Bun. Si vine turistul strain bulgar si grec (desi ma-ndoiesc) in Romania, cu trenul, pana la Bucuresti. Si de la Bucuresti face 12-13 ore (asta daca nu sunt intarzieri) pana in Maramures. Nu mai bine dezvoltam noi infrastructura interna, care e jalnica, si apoi ne ocupam de cele trans-nationale? Nu mai bine cumparam noi niste garnituri noi de la Astra Vagoane Arad, niste locomotive noi de la Softronic, nu mai bine renovam caile ferate si taiem vegetatia din jurul lor, ca zici ca esti in jungla? Adica, nu mai bine incepem cu inceputul?
comenteaza