SUA: Congresmeni republicani acuza Rusia ca a finantat campanii impotriva gazelor de sist prin intermediul unei companii-paravan din Bermude - Hotnews Mobile
1 € 4,6618 1 USD 4,0162luni 18 iun 2018
si cand ma gandesc cati au racnit si pe la noi...
Fuscus [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 13:50
+20/26
ma ia groaza caci imi dau seama cat de mare e influenta propagandei rusesti in tarisoara asta. si prostii...au pus botul: ba ca el curge apa cu gaz la robinet... ba ca le ia apa foc... ba ca le surpa cosmeliile... Doamne, multi prosti ai lasat pe lumea asta!
Stai linistit....
Allrounder [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 14:23
+18/20
...ca intra curand pe felie trambitele muscovite, probabil ca acum e pauza de masa.
xrogo, xanti, Lovercraft, jackalphonse, Mazeta, om simplu din multime, CICEROnescu, newlook, Ozmo, Gigi Kent, A310, HaralambieHarpalete, Nyk1, Harald....
Hai putorilor!!! Lasati cartofii prajiti si puneti mana pe tastatura ca se "raceste" stirea.
Tu fiind împotriva explorării de la Pungești :)
Harald [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 14:50
-15/19
Toată lista ta de ”trâmbițe moscovite” e pentru exploatarea gazelor de șist. Chiar crezi că mai prostești pe cineva în iulie 2017?
Dar tu?
Bogdan_100 [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 17:29
+5/7
Mai crezi ca propaganda inepta rusnaca mai are audienta la noi?
Propaganda rusă are succes via Germania
Harald [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 22:47
-2/2
Toată ceata de progresiști face jocurile Rusiei, în frunte cu ”Mutti” Merkel. De 100 de ani încoace Rusia se bazează pe idioții utili din vest, numărul lor nu scade niciodată.
La unii Soros, la altii Rusia
BEDE [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 14:40
-15/19
Care sa fie realitatea?
La unii e devina Soros. La altii Gullen este in tot ce este contra regimului actual. La altii e Rusia in toate...
Se prea poate sa fie Rusia implicata in miscarile pentru desfiintarea centralelor nuclear-electrice si in miscarea contra gazelor de sist. Dar, pe de alta parte, nici nu cred ca se poate spune ca exploatarea gazelor de sist chiar nu are nici un efect negativ asupra mediului. Tare multa pseudo-stiinta se vehiculeaza prin mass-media. Si sunt multe interese politice care sustin teorii pseudo-stiintifice.
S-a ajuns la o credinta scientista: daca cineva cu titlu de doctor emite la un post TV o anumita teorie exprimata in niste termeni care suna stiiintific, atunci multi iau de bun ce spune fara sa gandesca, chiar daca se intampla ca in ceea ce spune sa fie o fractura logica serioasa (nu vorbesc de situatiile in care nu ai mijloace cum sa verifici niste afirmatii, ci de lucruri care nu tin la o analiza logica).
Cumpără liniștit gaze de la ruși, alea sunt curate
Harald [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 14:55
+6/14
Ai idee ce poluare locală e în Transilvania de la gazele naturale exploatate prin metode clasice? De ce acolo nu protestează nimeni ca la Pungești? Pentru că Rusia nu e interesată de subiect, în timp ce la Pungești a fost.

Germania și-a mutat producția de componente auto în Slovacia, Ungaria și România, așa că acum poluarea și consumul de energie aferente nu mai sunt în Germania.
Ce crezi tu e irelevant
Wanheda [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 16:03
+7/11
Pt ca tu crezi ce ti se spune sa crezi. Ai idee cum e cu aia de la mediu in USA? Nu ai.
Exemplul clasic de propaganda anti fracking e documentarul Gazprom, Gasland. Au recunoscut mai tarziu ca au tinut deoparte dovezile STIINTIFICE, rezultate in urma testelor pe 2-3000 de gauri de sonda, ca fracturarea nu infesteaza panza freatica. La fel s-au dat de gol cu apa aia care ardea la robinet....bagasera o butelie cu propan care injecta gaz in apa, direct sub chiuveta.
cap de vrabie...
Fuscus [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 16:44
+3/7
@BEDE. daca imi dai exemplu de o exploatare de resurse naturale care nu afecteaza mediul imi retrag cuvintele public. daca nu, te-as ruga inainte sa postezi sa te gandesti, asta daca ai cap de om nu de vrabie.
Existența ta are efecte negative.
asavreau [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 17:52
+5/5
Mediul este afectat și de existența ta.De ce nu protestezi?De ce accepți mizeria pe care o lași în urma ta?Crezi că dacă ai trăi în condițiile epocii de piatră starea mediului în lume ar fi mai bună?Și da și la Pungești rușii și-au băgat coada,pentru-că nu forau ei.De ce nu sa protestat în zone unde sa forat de către companii rusești?Acolo sau făcut forajele,sa descoperit sau nu gaze de șist și zonele respective se vor dezvolta urmare a cercetării făcute.Meritau și cei din Pungești o viață mai bună și sper să-și dea seama cine le-a vrut răul.Și aceia vor plăti.Nimic nu rămâne răsplătit cu dreaptă măsură.Este o lege a firii pe care nu o vor schimba niște dușmani ai dezvoltării României.
Influenta asta
xolv [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 15:04
-13/15
parca poarta numele de "lobby" si e cat se poate de legala in US. Nu prea am vazut aceeasi revolta dupa emailurile in care Hillary accepta sute de mii de dolari de la Goldman Sachs si alti binefacatori.
Fracarea provoaca cutremure
Jos_Dictatura_Dragnea [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 22:16
-2/2
Asta e fapt dovedit, cautati cate state din SUA sufera acum de pe urma cutremurelor care inainte de fracare erau mult mai rare.

Nu cadeti in capcana, nu aveti impresia ca exista numai 2 adevaruri, unul al SUA si unul al Rusiei, exista si al treilea adevar, ca fracarea e un lucru oribil cu consecinte pe termen lung.

Daca americanii vor sa-si distruga tara, n-au decat, dar macar sa nu ne provoace cutremure si noua, asta ar fi ultimul lucru care n-a fost distrus inca in tara asta de doi bani, relativa stabilitate cu un cutremur mare din cand in cand, in loc de mai rau...
comenteaza