Primaria Bucuresti a anuntat ca a inceput realizarea benzilor unice pentru transportul in comun - Hotnews Mobile
1 € 4,6618 1 USD 4,0162luni 18 iun 2018
HAHAHAHAHA
rubberdick [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 18:03
+6/14
1. Legislatia spune clar ca nu ai voie sa mergi pe liniile de tramvai. Ei si?

2. Legislatia spune clar ca nu ai voie sa parchezi pe banda 1 ca asa ti se nazare tie. Si?

3. Legislatia spune ca in Centru Vechi nu ai voie sa intri cu masina sau sa parchezi. Si?

Concluzii:

1. Banda 1 va deveni o parcare libera pentru cei care vor parca acolo.

2. Fara un sistem de amenzi APLICATE cum trebuie, primaria poate sa faca si autostrada pana la Luna.
Lasa ca e bine asa
if0014 [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 20:33
0/2
Era clar necesara banda unica pe Bucuresti-Ploiesti. Toti locuitorii din Ploiesti care vin la Bucuresti ar fi preferat RATB-ul, dar nu puteau pana acum de prea multe masini.

Si in plus pasajul de la Piata Presei a fluidizat traficul in zona ceva de speriat. Eu propun sa faca 2 benzi de transport in comun pana la Arcul de Triumf, sa fluidizeze de 2 ori mai mult.
HABAR N-AI DE LEGISLATIE!
schroedinger [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 22:00
+2/2
Ai auzit la latrine?
De cand?
B.Dan [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 22:37
0/6
Cred ca trebuie sa mai citesti legislatia. :) nu este deloc ilegala circulatia pe linia de tramvai, atat timp cat nu este separata de linie continua de celelalte benzi de mers. E doar ilegal sa ocolesti refugiul de tramvai prin stanga, chiar si atunci cand nu este prezent un indicator cu ocolire obligatorie prin dreapta inaintea refugiului.
Apoi, nu e ilegal sa opresti sau sa parchezi pe prima banda de circulatie. Nu scrie nicaieri asta, nu inventa legi. E ilegal sa parchezi acolo unde exista un indicator de oprire/stationare interzisa, in intersectii, la mai putin de 50m de intersectie/trecere, in dreptul drumurilor de acces, in dreptul altor masini parcate sau acolo unde nu ramane cel putin o banda de circulatie.
Nu inventa legi, ca esti mai nasol ca aia care nu le respecta.
PS: desi legal uneori, nu merg pe linia de tramvai din principiu. si nici nu parchez ilegal, pt ca nu mi-e frica de miscare.
Ai dreptate
rubberdick [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 22:58
+1/5
Dar spre deosebire de tine in text eu voiam sa punctez altceva si sa mai si termin textul.
Inainte: de ce pe lateral, acum: de ce pe centru
Miky60 [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 19:16
-8/8
Ce iti este cu postacii, comenteaza contra orice.
bd Unirii
lolosaurus [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 19:38
0/4
In primul rand pe Bd Unirii nu mai scrie "BUS", este doar o banda proaspat vopsita cu linie continua si ocazional si cu intrerupta si zigzaguri in preajma statiilor. Nu cred ca este clar ce este o banda de autobuze mai ales daca nu scrie BUS si nu are stalpisori. Cu toate ca stalpisorii mi se par o chestie oribila, ar trebui sa existe totusi o forma de delimitare destul de clara pentru toata lumea.
In plus, nu e clar daca pe o banda fara stalpisori (doar cu marcaje), autobuzele au exclusivitate sau doar prioritate. Am cautat in lege si nu am gasit. Si daca exista, multi nici nu stiu.
!
chiuaua [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 20:17
+5/7
Bine a facut primaria ca a pus linie de autobuz.
De ce nu pune cate 2 sau acolo unde sunt 3 sa le aloce pe toate acestui superb mijloc de transport al viitorului.
Le recomand pensionarilor sa toarne superGlue pe scaune inainte sa se aseze , manelistilor sa dea muzica mai tare, celor certati cu apa si sapunul sa ridice mainile cat mai sus in aer !!!!
Ati invins tovarasi !
Se muta coada de intrare in Buc la Ploiesti
ids [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 21:48
+10/10
Era haos total dimineata. Cata minte sa ai sa ingustezi un drum deja insuficient fara sa faci un metrou pana la aeroport, un park&ride la intrare legat de metrou si o strapungere pt A3 care acum tot in DN1 se varsa prin centura? Ce miracol poate sa se intample cu tot traficul de masini de pe N fara sa creezi alternative oamenilor?
Asa e
Iomen [utilizator], Sâmbătă, 20 mai 2017, 7:53
+4/4
O sa faci 3 ore pana la aeroport de la Piata Presei. Nimeni n-o sa mai prinda nici un avion. Buc. o sa fie un oras rupt de lume.
sustin
Andrei453530 [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 22:33
-6/8
orice actiune de reducere a traficului prin incurajarea transportului in comun. Pacat ca nu se cumpara si mult discutatele autobuze/tramvaie.. N-aveti bani? Puneti taxe mai mari pt autoturisme, si cumparati autobuze de ei.
Interziceti parcarea pe trotuare, redati orasul pietonilor !!
Am vazut ca amendati pietonii ca trec prin locuri nepermise, e bine, dar n-am vazut niciun sofer sa fie amendat cand nu acorda prioritate pietonilor...

Desi suntem in Europa, ne asemanam cu orasele asiatice, sau indiene la trafic, si ati mai scos si taxele de import, sa ne umplem de rable din occident..
Orice berbec merge sa cumpere seminte de la coltul strazii cu masina si ne plangem de aglomeratie.
Autobuzele in Buc
rubberdick [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 23:00
+2/2
Nu au revizia tehnica facuta. Umbla cu semnul de revizie aprins pe bord. In Berlin nu ar iesi din garaj.
Pe ce planeta esti tu?
Anarb [utilizator], Sâmbătă, 20 mai 2017, 7:46
+6/6
Pt neacordare de prioritate la pietoni se ia permisu' soferilor direct nu se da doar amenda. Nu exista politist sa vada asa ceva si sa inchida ochii. In schimb pietonii trec pe unde vor cand vor; nu cunosc pe nimeni amnedat pentru asta. Du-te la intrarea pe Victoriei dinspre piata si vezi cati trec pe rosu; cred ca sint 10 pietoni pe min.
Si iti scapa esentialul. Nimeni n-are nimic impotriva transportului in comun, doar ca trebuie sa-l dezvolti, sa-l aduci la un nivel civilizat si abia daca atunci observi ca lumea nu-l foloseste sa treci la obligativitati.
TARANII FAC TRAFICUL
sun [utilizator], Duminică, 21 mai 2017, 7:09
0/0
Venita din fundul tarii, crescuta desculta in tarana, buna in gura vrea presedinte si acum face amenzi si culoare de bus cum a vazut ea la Viena! Trebuie sa-i spuna cineva ca amenzile nu se coreleaza cu cele din vest pana nu se coreleaza si alariile si ca oricum samantarii ce provin din zona ei isi vad de scuipat fara griji iar trasee bus se fac atunci cand ai 3-4 inele ocolitoare in Bucuresti si nu ca acum cand intrii prin nord ca sa strabati orasul sa ajungi in est,sud sau vest! Dar atata minte au romanii si la vot si la varf.
comenteaza