VIDEO Igor Putin, varul presedintelui rus, implicat in "Laundromat", "spalarea" a 740 de milioane de dolari - Hotnews Mobile
1 € 4,6660 1 USD 4,0348joi 21 iun 2018
long live the queen
Mazeta [utilizator], Luni, 20 martie 2017, 23:28
-13/21
Băncile britanice au spălat 740 mld. de dolari?? Acum știm cine era „regina” despre care vorbea Traian Băsescu: chiar Regina!
hehe
transpenibilus [utilizator], Luni, 20 martie 2017, 23:54
+8/14
Deci e extrem de grav daca ai primit ordin si misiune :-)

Eu personal sunt curios ce parere ar putea broda pe tema asta deosebitii zizin, harald, irina, alex 1423, om simplu din multime (saracu, l-ati dat afara sau e in concediu? era atat de activ...).

Huh, dar saracu dumitrica ce o mai fi zicand ca era momentul lui de glorie sa-i traga niste calcule cu ceva concluzie umoristica jos. Pe fundul Baikalului zici ca e dumitrica? ehh...

HAI ca-ti explic eu ceea ce nu ai reusit sa vezi: subiectul e ruSSIA. Predicatul e spalare de bani. Intr-un mod demn de un iluzionist angajat cu ora la ziua de nastere a fetei lui Putin, Putanova imi inchipui ca ar fi in rusa, mataluta ajungi la concluzia ca ROMANIA, BASESCU, REGINA sunt de vina. Doooh,
Suma reală e de minim 4-5 ori mai mare,
Harald [utilizator], Marţi, 21 martie 2017, 1:47
+3/5
asta o să-ți spună @Harald, pe baza părerii pe care și-a format-o el despre două dintre băncile britanice menționate. Mulțumit? :)

Marea Britanie e patria traficului de influență, iar rușii se simt aici ca acasă. Dacă n-ar avea obiceiul să se mai asasineze din când în când unii pe alții, ar fi raiul pe pământ pentru ruși :)
chill
bgd [utilizator], Marţi, 21 martie 2017, 11:15
+1/1
Economiile mari ale lumii, vor avea tot timpul afaceri cu rusii, indiferent de ce se declara la televizor.
Iar rusii, stiu doar un singur mod de a face afaceri la nivelul asta. Acelasi pe care il regasim si in tara noastra in f multe situatii, doar ca la alt nivel (sau mai bine spus, la toate nivelele)
Nu e regina de vina...e sistemul pe care il patroneaza. Si nu doar UK, Germania are interesele ei cu rusii, Franta la fel, US, China, India, Brazilia, tarile arabe, etc.

O fi "Rusia" subiectul articolului, dar hai sa ne extindem campul vizual si sa realizam ca mafiotii rusi nu pot spala bani la un asemenea nivel fara implicarea altor grupuri si organizatii puternice din strainatate. E penibil sa crezi altfel.

P.S. Daca iti vand o masina cu acte in neregula, sub pretul pietii, iar tu o dezmembrezi si o vinzi pe piese, esti sau nu vinovat de ceva? E acelasi lucru.
apai Mazetovici, am o veste nasoala
un domn [utilizator], Marţi, 21 martie 2017, 0:42
+4/8
la ONu , pe la usi, pe la feresti, se spun eca cine NU poate justifica peste 100 mil euro in banci..se poate confisca..or..unkiu tau Cracanatul are 200 miliarde...spune mi : crezi ca 100 milioane ii ajung pentru ceremoniile funerare dupa Zero Dark MosCow ? undeva in luna mai se tune filmu asta...si nu are publicitate..e..snur...
hehehe
fanegr1ja [utilizator], Marţi, 21 martie 2017, 1:16
+8/10
740 de miliarde de dolari sifonati de la amaratii de rusi ce privesc cu ochii in lacrimi de fericiere si votca la unicul si inegalabilul tatuc Putin.

Bine, restul care se opun sunt impuscati pe strada, dar asta este alta poveste!
Mai ușor cu miliardele :)
Harald [utilizator], Marţi, 21 martie 2017, 2:35
-4/6
740 de miliarde e o sumă astronomică, mai taie vreo 3 zero-uri.
:)
Xorciser [utilizator], Marţi, 21 martie 2017, 9:36
+2/2
Bine si mai adaugam vreo doua dupa cateva mici alte sapaturi. Sumele rulate sunt cam de ordinul zecilor de miliarde de dolari.

https://www.occrp.org/en/laundromat/

Plus e bine de inteles ca toata schema asta s-a bazat in mod esential pe coruptia din justitie din R Moldova.

https://www.occrp.org/assets/laundromat/laundromat-infographic.png (punctele 3, 5).
Nu-l mai bagati in seama pe mazeta
Rescator [utilizator], Marţi, 21 martie 2017, 10:04
+3/3
Nu poate iesi din limitele ordinului decat cu picioarele
inainte.Informatii credibile din surse diferite privind spalatoria de bani sovietica circula de mai bine de 20 de ani.In timp ce 60% din rusi fac foamea baietii numiti
siloviki si oligarhii de "bine"fac averi uriase.Bill Gates
deja este mic copil.
In tot acest timp rusii dezinformeaza,duc razboaie
hibride,produc atacuri cibernetice,ameninta pe toata
lumea(Suedia,Norvegia,Tarile Baltice,Polonia,Romania,
etc.)De ce simt astia nevoia permanenta de razboi
numai Petru cel Mare poate sa spuna.
Apropo de troli stil mazeta si quitguy58 am indentificat pe acest site vreo 16 indivizi.Numai SRI-ul nu-i cauta
pentru serviciile aduse URSS 2.0.
comenteaza