L'Equipe: "Nicolae Dobrin, cel mai valoros jucator roman din istorie" - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327sâmbătă 20 apr 2019
concluzie
arth [utilizator], Miercuri, 8 iunie 2016, 17:14
+5/9
Ani de zile s-a discutat contradictoriu intre aprecierea valorii marilor jucatori Dobrin si Hagi.
Intotdeauna am fost pentru Dobrin ca cel mai mare fotbalist roman si comparabil cu marile valori ale lumii (ex.Pele) dar din nou caracterul si orgoliul celor cu jucatorii ne scot din marile topuri.
Cu siguranta nu numai ceausescu a fost cel care s-a opus transferului in strainatate a lui Dobrin.
Astazi strainii ii fac dreptate.
DOBRIN a fost si ramane cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor! Un talent fara egal!
asa e...
exilatul [utilizator], Miercuri, 8 iunie 2016, 18:06
+3/5
chiar daca fotbalul din ultimii ani a progresat ( in special la viteza si forta ) nu poti sa spui ca a fost altul mai bun in rom decit dobrin.....dar ca si in alte domenii , adevarata valoare e recunoscuta doar in afara tarii..
Sunt total de acord,a fost.....
gigiN [utilizator], Miercuri, 8 iunie 2016, 18:51
+1/3
...cel mai talentat si mai tehnic jucator roman.Pacat ca nu a fost si mai ...serios cu el insusi.
n-am stiut ca fotbalul in Romania
kkciosuldelahamangia [utilizator], Miercuri, 8 iunie 2016, 20:08
-4/4
a inceput in anii '70.
parca au mai exista un I. Petchovsky, L. Bonyhady...
.
Siddha [utilizator], Miercuri, 8 iunie 2016, 22:21
0/2
Ce mult ma bucura ca un prestigios cotidian de sport al Europei l-a repus pe marele Gicu Dobrin pe soclul ce pe drept i se cuvine. Cu tot respectul si pentru Hagi .
Cine a spus ca fotbalul a inceput in anii 70?
RaduConstantin [utilizator], Miercuri, 8 iunie 2016, 23:52
0/2
Sigur ca au existat Petchovski, Bonyhady, Puscas, Jenei, Ozon, Constantin, Dumitru, Marcel Raducanu etc numai ca in viziunea francezilor sii nu numai - (vezi declaratia in legatura cu Dobrin, a antrenorului care l-a descoperit si antrenat pe Petchovski ...decaratie facuta dupa multe ezitari:a recunoscut intr-o anumita ocazie ca Dobrin este cu adevarat mai bun decat pupila sa)!

Ca tie nu-ti convine clasamentul asta, e problema ta si numai a ta. Cert este ca talentul lui Dobrin nu l-a avut si nici n-o sa-l mai aiba vreun jucator din Romania, vreodata. Ma indoiesc ca l-ai vazut pe jucand pe viu. Videoclipurile astea de pe youtube nu sunt nici pe departe capabile sa prezinte dimensiunea reala a acestui geniu fotbalistic. Multe dintre meciurile lui mari fie n-au fost inregistrate, fie au disparut la revolutie cand se pare ca o mare parte din arhiva a ars.

Lipsesc inregistrari memorabile cu meciuri importante din cariera lui Dobrin. Lispeste de pilda, filmul meciului amical si de debut la nationala jucat impotriva Germaniei...lipsesc meciuri multe, importante!
nu
HOPA [utilizator], Sâmbătă, 11 iunie 2016, 16:50
0/0
Am citit comentarile si parca nu ma-m putut abtine cind este vorba de( MAREL VRAJITIR DOBRIN !) ERA UN FENOMEN !!eu am parcurs pe jos multi km sa pot vedea pentru prima data pe (giscanu) am ramas vrajit de acest jucator ,eu am facut fobal profesionis in divzia B dar pentru mine dobrin a ramas in sufletu meu ramne cel mai mare fobalis atuturor timpurilor la nivel natinal si printre primi sa zic 5 ai lumi nu poti avea cuvine la adresa lui era un noncoformist dar acel comunis de Angelo .N CARE ACREZUT CA TOT MODU ESTE AL LUI am vazut meciu cu brazilia ce mare lucru esra sa putem vedea Pele VRESUS DOBRIN DAR ERAU TRUPA DE LA BUCURESTI CARE DICTA ! pacat !! orcum cei care au dictatat atunci acuma sunt( 0 ) acuma sunt mari antrenori antrenori toata familia sa nu uite ca fiul lui a facut o crimna si nu afost pedepsit pentru ca tatal lui era militian sef la dinamo !
multumesc !!
comenteaza