Membrii trupei Zdob si Zbud au fost raniti, astazi, intr-un accident de circulatie produs la iesirea din Republica Moldova spre Ucraina. Baietii aveau programat in aceasta seara un concert la Kiev si se indreptau catre capitala Ucrainei. La iesirea din Republica Moldova, microbuzul in care se aflau artistii a fost, insa, lovit de un alt microbuz care nu a acordat prioritate. In urma impactului, microbuzul in care se aflau membrii formatiei Zdob si Zdub s-a rasturnat de doua ori. Impresarul trupei, Corneliu Ladin, a declarat, la Realitatea Tv, ca, desi toti au fost raniti, baietii au avut noroc, pentru ca microbuzul a fost distrus aproape in totalitate.

Potrivit impresarului trupei, cel mai grav ranit in accident a fost sunetistul formatiei, care va sta internat in spital cel putin o luna. Toti membrii trupei, care sunt internati acum intr-un spital din Chisinau, au fost raniti din cauza geamurilor microbuzului, care s-au spart. Unul dintre baieti are clavicula rupta, iar solistul trupei are probleme la spate. Impresarul formatiei a afirmat ca artistii sunt in stare de soc, pentru ca si membrii unei alte trupe muzicale din Moldova au fost raniti grav zilele trecute intr-un accident rutier.

Update: Membrii formatiei au fost externati, cu exceptia sunetistului, informeaza NewsIn. Regizorul de sunet al trupei, Ion Moraru, are o fractura a claviculei si se afla internat la sectia traumatologie a Spitalului de Urgenta.