Forul european se confruntă cu posibilitatea existenței unor mari zone cu scaune goale pe Stadionul Olimpic din Baku, întrucât fanii celor două echipe londoneze evită să facă o călătorie de aproape 5.000 km pentru finala de săptămâna viitoare.

Europa LeagueFoto:

Tunarii se așteaptă să aibă 4.000 de suporteri pe stadion, vânzând peste 3.000 de bilete și având cereri de încă 500 de la cluburi de fani din lume, inclusiv din Asia și Statele Unite. Între timp, Chelsea a vândut 2.000 de bilete din cele 6.000 alocate și a returnat diferența la UEFA. Cum termenul de vânzare a trecut pentru ambele cluburi, suporterii nu mai pot să cumpere bilete de la ele.

Ambele cluburi cred că au făcut tot ce puteau pentru a stimula participarea fanilor, inclusiv închiriind câte două avioane fiecare pentru a-i transporta spre răsărit. Dar costurile mari și numărul limitat de zboruri au fost factorii descurajatori pentru suporteri.

Cluburile sunt dornice acum să tragă linia și să se concentreze pentru partida finală, dar se vor confrunta din nou cu UEFA după ultimul fluier al arbitrului. Totuși, UEFA nu a primit bilete returnate de la sponsori din cele 2.000 alocate, dar care reprezintă sub 3% din capacitatea de 68.700 a stadionului. (Sky Sports)