Ce conțin hardurile găsite în locuința lui Răzvan Ciobanu și unde se află acestea acum. După moartea designerului s-a spus că hardurile acestea conţineau informaţii extrem de importante cu privire la o problemă gravă de sănătate pe care ar fi avut-o designerul, dar şi informaţii care pot scoate la suprafaţă lucruri teribile despre mai multe persoane publice. Avocata Laura Vicol a dezvăluit ce se află de fapt pe hardurile respective și unde se află acestea. „Hardurile şi un laptop au fost găsite de mama lui Răzvan Ciobanu şi acum sunt la mine. Hardurile conţin schiţe, prezentări de modă. Nu este nimic adevărat din speculaţiile care s-au făcut”, a spus ea potrivit Libertatea.

vedeteFoto: Colaj foto

Lavinia Pârva a născut cu medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan. Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în mare discreție, așa cum își trăiește și relația cu artistul. Lavinia a născut la o clinică privată, iar sursele noastre spun că deja s-a și externat, deși vestea venirii pe lume a micului Alexandru a ajuns la urechile publicului de abia joi, 16 mai. Lavinia Pârva a fost asistată la naștere de Doru Herghelegiu, medicul care a făcut parte din echipa care i-a salvat viața Andreei Bălan, potrivit Click.

Certificatul de naștere al bebelușului ducilor de Sussex a fost publicat. Potrivit certificatului de naștere al bebelușului Archie, acesta a fost născut la clinica privată Portland din Westminster – clinică la care costurile ar fi de aproximativ 20.000 de lire sterline. Încălcând tradiția regală, Meghan Markle și prințul Harry nu au anunțat locul în care urma să se nască fiul lor. Cei doi au mărturisit atunci că vor să păstreze confidențiale detaliile legate de naștere. Zvonurile însă au apărut imediat. Și toată lumea a speculat că Meghan Markle ar fi născut la Portland. Lucru care de altfel s-a și confirmat după publicarea certificatului de naștere al bebelușului, potrivit Cancan.

Chirilă, despre manifestaţia de amploare din Piaţa Victoriei: „E important să vorbim cu tinerii. Ei vor să voteze, dar le e teamă să nu greşească“. Tudor Chirilă a făcut apel la români să vină în Piaţa Victoriei duminică, 19 mai, pentru a celebra importanţa democraţiei în cadrul manifestaţiei „Toţi pentru Europa“. Actorul şi cântăreţul a subliniat că va fi un miting fără culoare politică, singurul scop fiind „conştientizarea importanţei votului“. „Cred că e important să dăm un semnal, cei care dorim să ne exercităm capacităţile de cetăţeni care încearcă să se comporte democratic în România, cred că e important să fim cât mai mulţi şi cred că ar trebui să luăm acest miting ca pe un prilej de sărbătoare a unor oameni care au aceeaşi părere despre importanţa democraţiei“, a declarat Chirilă, potrivit Adevarul.

Inima lui Mihai Constantinescu ”și-a reluat toate funcțiile”. Fosta soție a artistului, Mihaela, a spus că starea de sănătate a acestuia este mai bună. „Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona (actuala soție a cântărețului – n.r.). Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat Mihaela Constantinescu, în exclusivitate pentru Click.