Andrei Caramitru, ​consilierul președintelui USR, revine cu o nouă postare discutabilă, după adoptarea de către Parlament a codurilor penale, transmițând că locul parlamentarilor PSD, ALDE și UDMR este ”la pușcărie sau în exil unde să moară de foame”.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Grijania voastră de nenorociți ! S-au “scăpat” și albit, în bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpați. Cu voturile UDMR. Nu vom uită asta. Locul vostru - borfașilor de la PSD/ALDE/UDMR - este la pușcărie sau în exil unde să muriți de foame - nici gunoieri să nu va angajeze aia. Rușine să va fie !”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Caramitru a atașat și lista votului final din Camera Deputaților.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, ca for decizional, proiectele pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală. Proiectele de modificare a Codului penal şi Codului de procedură penală au ajuns la vot în Cameră după ce Comisia Iordache a dat raport favorabil, în mare viteză. Deputaţii PNL, USR şi PMP au criticat, miercuri, în plen, modificările aduse Codurilor, anunţând că le vor contesta din nou la Curtea Constituţională, considerând că acestea "favorizează corupţii în acte publice".