Învingătoare cu 3-1 în prima manșă, Valencia s-a impus și pe teren propriu în fața celor de la Villarreal, scor 2-0. "Liliecii" s-au calificat astfel pentru a treia oară în semifinalele Europa League, acolo unde o vor întâlni pe Arsenal.

HotNews.roFoto: Hotnews

Valencia s-a impus prin golurile marcate de Toni Lato (la primul gol ca senior) şi Daniel Parejo (din lovitură liberă). ''Liliecii'' au deschis scorul după o greşeală a tânărului fundaş dreapta român Andrei Raţiu, debutant în prima echipă a ''Submarinului galben''. Raţiu a jucat tot meciul şi a primit un cartonaş galben în minutul61, scrie Agerpres.

Câștigătoarea trofeului Cupa UEFA în 2004, Valencia va da piept în semifinale cu Arsenal, care a eliminat-o în sferturi pe Napoli, scor 3-0 la general (2-0 în tur, 1-0 în retur).

“Ne aşteaptă o semifinală foarte dificilă, cu o echipă mare (Arsenal), dar avem speranţa de a ajunge într-o finală europeană în anul centenarului. Suntem mândri de ce am reuşit şi le sunt recunoscător jucătorilor”, a spus Marcelino (tehnicianul echipei Valencia), care le-a mulţumit fanilor pentru susţinere, potrivit News.ro.

Rezumatul meciului Valencia vs Villarreal.