Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil la Antena 1. Răzvan și Dani sunt cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran la primele ore ale dimineții. Haioși și carismatici, cei doi formează o echipă perfectă și reușesc de fiecare dată să transmită buna dispoziția și dincolo de micile ecrane. Ei bine, dacă abordează viața profesională, atunci aceștia pot vorbi despre orice, mai puțin despre salariu, care, firește, este confidențial.Atât Dani Oțil, cât și Răzvan Simion ar avea fiecare un salariu lunar de aproximativ 10.000 de euro fiecare, scrie Unica.

VedeteFoto: Colaj foto

Ferma 2019. Geanina Ilieș a fost eliminată de Brigitte Năstase! Joi, 11 aprilie, Brigitte și Geanina Ilieș au fost concurentele care s-au luptat pentru locul lor din Fermă, asta după ce „bandita” a mai fost supusă unui duel cu Ioana Filimon, pe care a reușit să îl și câștige. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit că în rugaciunile ei i s-a arătat că trebuie să meargă la duel cu Geanina, iscându-se în Fermă un întreg scandal pe această temă, deoarece Brigitte nu a vrut să mai dea înapoi de la această decizie, în timp ce apropiații ei din competiție insistau că nu a făcut alegerea bună, potrivit Click.

Cât a câștigat Andreea Bălan de la YouTube, în ultima lună. A fost acuzată că și-a vândut drama de dragul banilor. În ciuda faptului că, în timpul cezarienei, a suferit un stop cardio-repirator, cauzat de o embolie cu lichid amniotic, artista și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate. Iar în momentul de față, la o lună și jumătate de la evenimentul dramatic, Andreea Bălan are 3,15 milioane de vizualizări (în ultima lună) și 231.000 de abonați! De exemplu, vlogul Ce s-a întâmplat în ziua nașterii, postat de artistă pe 14 martie, are 229.492 de vizionări. Cel mai probabil, aceasta ajunge la 6.000 – 8.000 dolari în ultimele 30 de zile, scrie Libertatea.

Ce pensii au foștii președinți. Câți bani încasează la bătrânețe Constantinescu, Băsescu şi Iliescu. Foștii președinți își trăiesc bătrânețea liniștiți pentru că primesc sume uriașe în fiecare lună, sume ce nu se pot compara cu pensiile de rând. Pensia fostului preşedinte Ion Iliescu (89 de ani) a fost de 3.916 lei lunar, dar aceasta a crescut, cu 5,3% de la 1 aprilie 2018, apoi cu majorarea punctului de pensie, de la 1.000 de lei, la 1.100 de lei de la 1 iulie 2018, scrie Click.

Cătălin Botezatu se declară un bărbat credincios. „Se întâmplă să fiu cu o femeie şi îmi fac rugăciunea înainte de…” Designerul a declarat că a petrecut multe Sărbători de Paşte şi de Crăciun la mănăstiri. ”Nu am legătură cu preoţi, eu cred în Dumnezeul meu, îmi fac rugăciunile. Se întâmplă să fiu cu o femeie şi îmi fac rugăciunea înainte de culcare şi se uită ciudat la mine. Eu le spun că sunt credincios”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars, potrivit Libertatea.