Textul ar putea fi un pamflet, dar nu e cazul, deoarece nu facem decât să redăm ceea ce se întâmplă în studioul Antenei 3.

Dragnea si DaeaFoto: Captura Facebook

Dragnea trece în revistă creșteri de salarii și pensii, spune că românul călătorește tot mai mult și iese tot mai des la restaurant, fapt care atestă, în viziunea liderului PSD, că românii au tot mai mulți bani.

Exemplu sunt date mătușile lui Codrin Ștefănescu, ”persoane educate, care nu obisnuiau să iasă la restaurant”, dar care acum ies mereu în oraș ”să bea un suc, ce fac ele acolo”, să mănânce și spun că nu mai le e frică pentru ziua de mâine și nu mai sunt nevoite ca să aleagă între ”medicamente și pastile”.

Daea se avântă să raporteze realizări mărețe în Agricultura, cum i-am batut pe nemți și francezi, iar realizatorul emisiunii insistă că ”le-am luat fața tuturor. Dragnea sime că centrul atenției se mută de la el și-i întrerupe brusc arătând cum a planificat el și Agricultura și raportează la rândul lui creșteri masive de producție la hectar la porumb, floarea soarelui și alte cereale.

Șeful PSD încheie cu o tiradă împotriva ”coloniștilor” care vin peste noi sub pretextul că vor să aducă democrașia și civilizația, dar ne vor doar resursele. ”PSD e în realitate în Opoziție, în Opoziție cu toți străinii care ne atacă”, spune Dragnea