​Ce meserii au avut primele doamne ale României. Cu excepția lui Carmen Iohannis căreia îi cunoaștem parcursul profesional, despre celelalte prime doamne ale României se cunosc prea puține amănunte. Elena Ceaușescu a muncit ca muncitoare necalificată într-o fabrică de produse farmaceutice, iar apoi a lucrat ca muncitoare textilistă. Nina Iliescu este de profesie inginer, cercetător științific în domeniul coroziunii metalelor. Nadia Constantinescu a devenit jurist, iar Emil Constantinescu a fost judecător stagiar la Tribunalul Regional Pitești, scrie Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Cine e fostul soţ al Irinei Rimes? E un artist cunoscut. Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, a spus Andi Bănică, fostul soț al Irinei Rimes într-un interviu. Potrivit Antena Stars, Andi Bănică ar fi înşelat-o pe Irina Rimesc cu o contabilă, pe care a lăsat-o însărcinată de două ori. Andi Bănică și Irina Rimes au devenit cunoscuți prima dată în Republica Moldova, după ce au participat la un concurs de talente, scrie Verdict.

Iulia Albu, despre Gina Pistol: „Arată demențial în rochie de mireasă. Casă de piatră!”. Iulia Albu a analizat în stilul său caracteristic două apariții ale Ginei Pistol. Frumoasa blondină a postat recent două fotografii pe rețelele de socializare, iar fashion editorul nu a scăpat niciun detaliu: „Când Luluța nu-i acasă, Ginuța se suie pe masă. "Nu știu dacă o vom vedea prea curând pe Gina „fată de casă” dar un lucru este cert: arată demențial în rochie de mireasă”, a spus ea potrivit Unica.

Bombele-sexy au plecat de jos! Ce făceau în club pentru 300 de lei Daniela Crudu, Adelina Pestriţu sau Laurette. Dacă dați timpul înapoi cu 9-10ani, nu se poate să nu vă amintiți perioada de glorie a asistentelor TV şi fotomodelelor de club. Fete care purtau doar câteva sute de grame de haine și atrăgeau privirile cu mișcări lascive, trupuri aproape dezgolite. Divele mondene câștigă acum mii de euro din reclame, contracte de imagine, emisiuni de televiziune, dar odinioară defilau sumar îmbrăcate, pentru studenții din Regie. “Efortul” le era răsplătit cu sume cuprinse între 300 și 400 de lei, însă ţinând cont că banii veneau după doar câteva minute mers pe podium, putem spune că nu erau deloc de neglijat, potrivit Click.

Andreea Tonciu, în scandal cu Poliția la Piața Obor. „Mi-am luat amendă”. Marți seara, Andreea Tonciu a blocat mașina unei femei, care a chemat autoritățile, pentru a putea pleca acasă. Totul s-a întâmplat în Piața Obor, iar bruneta a făcut primele declarații despre incident. „Da, e adevărat, mi-am luat amendă pentru că am blocat o doamnă, iar ea a chemat Poliţia că am blocat-o. N-am avut unde să parchez, eram cu copilul, m-am dus până în Obor, pentru că îi luasem fetiţei mele o brăţară de aur şi se rupsese", a spus ea dupa cum citeaza Libertatea.