​​Londra este cea mai populară destinație de anul acesta și ia trofeul „Alegerea călătorului” oferit deTripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme de sfaturi pentru călătorii. Surpriza o reprezintă însă faptul că New York nu a intrat în top 10. Cât despre Capitala României, Bucureștiul nici nu este prezent în top.

Marea BritanieFoto: Hotnews

Londra, capitala Marii Britanii, a reușit anul acesta să se situeze pe primul loc în topul celor mai frumoase și apreciate destinații , conform site-ului tripadvisor.com. Anul trecut, orașul britanic s-a aflat pe locul secund. Acum, locul doi este ocupat de Paris, un alt oraș cu mare priză la public. Pe următoarele două poziții se află tot orașe din Europa și anume: Orașul Etern, Roma, se află pe locul trei, urmat de Creta, Grecia.

Iată primele 10 poziții din clasament:

1. Londra

2. Paris

3. Roma

4. Creta

5. Bali

6. Phuket

7. Barcelona

8. Istanbul

9. Maroc

10. Dubai

Topul de laTripAdvisor a fost alcătuit ținându-se cont de aprecierile și de review-urile pe care utilizatorii platformei le postează în comunitatea online. Purtătorul de cuvânt de la TripAdvisor, Hayley Coleman, a declarat că popularitatea metropolei a crescut datorită nunții regale, dar și datorită obiectivelor turistice unice care atrag turiștii în ciuda politicii și a ultimelor probleme cu care țara se confruntă.