Fostul premier Mihai Tudose anunță că este „bine”, după ce a ajuns de urgență la spital, marți, el suferind un infarct miocardic extins. Tudose spune, într-un mesaj pe Facebook, că a suferit „un mic incident, probabil pe fondul oboselii acumulate”, dar că l-a trecut cu bine şi în două zile revine „înapoi la treabă”. El mulțumește totodată echipei medicale care s-a ocupat de el și laudă „profesionalismul cadrelor din sistemul public medical din România”.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, este mesajul pe care fostul premier l-a postat marți seară, în jurul orei 19.00, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Mihai Tudose a fost dus de urgență la spital, marți după-amiază, după ce i s-a făcut rău la un eveniment organizat de Pro România. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a informat ulterior că fostul premier a suferit un infarct miocardic extins, i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu", iar acum starea acestuia este stabilă.