Identitatea celebrului criminal Jack Spintecătorul provoacă controverse şi după 130 de ani de la comiterea omorurilor. Jack Spintecătorul, celebrul criminal din Marea Britanie din secolul XIX, ar fi fost un frizer polonez, potrivit unui studiu publicat recent în revista Journal of Forensic Sciences. Un istoric şi un genetician contrazic însă metoda de cercetare şi afirmă că studiul are multe necunoscute. Jack Spintecătorul este celebru pentru mutilarea şi uciderea a cinci femei (Mary Ann Nichols, Annie Chapman, Elizabeth Stride, Catherine Eddowes şi Mary Jane Kelly), în zona Whitechapel din Londra, între 31 august şi 9 noiembrie 1888, potrivit Descoperă.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

O soprană a fost obligată să-și schimbe rochia cu însemnele UE în timpul unui spectacol în Londra. Soprana Anna Patalong a purtat o rochie galbenă cu o talie albastră și un colier format din stele de aur în timpul concertului pe care l-a ținut duminică seara în celebra sală din Londra. Dar soțul ei, baritonul, Benedict Nelson, a scris pe Twitter că Annei i s-a cerut să-și schimbe rochia după ce publicul s-a plâns că este prea provocatoare, scrie Libertatea.

Un bărbat a reînviat la 21 de minute după ce a fost declarat mort. Un bărbat din Marea Britanie a suferit un stop cardiac în timp ce se afla la volanul mașinii. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de 6 ore, apoi l-au declarat mort. Însă după 21 de minute, medicii au observat că mișcă. Medicii nu-și pot explica cazul lui Joao Araujo, însă au constatat că circulația sanguină a revenit spontan în inima sa, potrivit stirileprotv.ro.

O inscripţie antică din Yemen indică existenţa unui templu pierdut al unui zeu necunoscut. Inscripţiile de pe o tăbliţă de bronz din Yemen menţionează un templu pierdut dedicat unui zeu numit "Athtar Ḥarmān”, o deitate despre care cercetătorii nu au mai auzit până acum. Scris în limba sabeeană, textul spune îl menţionează pe zeul Athtar Ḥarmān. Astfel, artefactul vine de la un templu dedicat acestui zeu, iar cuvântul ”Bana” care apare în inscripţie este un nume folosit pentru un templu, potrivit Descoperă.

Un avion British Airways a aterizat din greșeală în altă țară! Un zbor al companiei British Airways care a decolat pe de aeroportul London City cu destinația Dusseldorf, Germania, a aterizat din greșeală în Edinburgh, după ce documentele de zbor au fost trimise greșit. Pasagerii și-au dat seama doar la aterizare că în loc să ajungă în Germania, erau de fapt în Scoția, scrie BBC News. Ulterior, avionul a zburat spre Dusseldorf. Citeşte întreaga ştire: Un avion British Airways a aterizat din greșeală în altă țară! Cum a fost posibilă eroarea, potrivit Libertatea.