Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, va testa un monopost Alfa Romeo (Sauber), la 2 sau 3 aprilie, în Bahrain, informează publicaţia Bild, citată de marca.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Monopostul pe care îl va conduce Schumacher jr. va fi modelul 2019, cu care finlandezul Kimi Raikkonen şi italianul Antonio Giovinazzi concurează în acest sezon al Campionatului Mondila de Formula 1.

Potrivit motorsport.com, fiul lui Schumacher va testa şi un monopost Ferrari, în cadrul aceloraşi sesiuni de antrenamente de la Sakhir. Într-una dintre zile va pilot o maşină Ferrari, iar în celalaltă o maşină Alfa Romeo.

Mick Schumacher, 20 de ani, a câştigat anul trecut Formula 3 Europeană, iar în acest sezon participă în Formula 2, anticamera Marelui Circ. El face parte din academia Ferrari de dezvoltare a carierei tinerilor piloţi.

Pentru tânărul pilot, acesta va fi al doilea contact cu o maşină de F1, însă primul cu un model din ediţia în curs a campionatului. Mick a condus, în 2017, pe circuitul de la Spa-Francorchamps, un monopost Benetton, cel cu care tatăl său a concurat în 1994, informează News.ro.