Un bărbat din Londra, căutat pentru mai multe crime, a fost prins la Cluj-Napoca - Hotnews Mobile
1 € 4,7581 1 USD 4,2739joi 25 apr 2019

Un bărbat din Londra, căutat pentru mai multe crime, a fost prins la Cluj-Napoca

de DG Sâmbătă, 23 martie 2019, 18:46
- a A+
Imagine
Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Londra, căutat în Marea Britanie pentru multiple crime, a fost prins, sâmbătă după-amiază, în Cluj-Napoca. Acesta avea asupra sa acte de identitate false, scrie Mediafax.Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul Investigații Criminale, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au reușit prinderea unui bărbat, căutat de autoritățile din Marea Britanie, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din Londra, era căutat de autoritățile din Marea Britanie, pentru multiple crime.

În jurul orei 16.00, acesta a fost depistat de către polițiștii clujeni pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, având asupra lui acte de identitate false. Pentru prinderea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului Curții de Apel Cluj, pentru luarea măsurilor ce se impun, în vederea confirmării mandatului european de arestare. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.
4377 de afisari


Ma intreb
Remulus si Rromus [utilizator], Sâmbătă, 23 martie 2019, 19:22
+2/2
Cum s-a teleportat in Romania. Bravo politiei ca l-a prins pe strada. Dar totusi: cum a trecut granita? A inotat din Turcia prin mare?
De ce era aici?
imi_pasa_de_romania [utilizator], Duminică, 24 martie 2019, 8:44
+2/2
A auzit ca legea e in favoarea infractorilor.
comenteaza