Câţiva tineri sunt căutaţi de poliţişti după ce vineri seară, în municipiul Constanţa, l-au bătut pe şoferul unui autobuz al RATC, în timp ce mijlocul de transport în comun se afla în staţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, transmite Agerpres.

PolitistiFoto: Facebook / Politia Romana

În urma loviturilor primite conducătorul auto a leşinat pentru scurt timp, acestuia fiindu-i acordate îngrijiri medicale la faţa locului de către un echipaj al Ambulanţei. Victima a refuzat să fie transportată la spital.

"Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, şoferul unui autobuz transport persoane, a fost agresat în staţia de autobuz Faleză sud (bd. 1 Mai vechi). Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a stabilit faptul că, în timp ce se afla în staţie, un grup de tineri, cu vârste de aproximativ 15 ani, a decuplat butonul de urgenţă al uşii din spate al autobuzului, iar când conducătorul auto s-a dus la aceştia, a fost lovit cu pumnul în zona feţei. Persoana vătămată nu a fost transportată la spital", potrivit IPJ Constanţa.

Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente.