Zece reguli de frumusețe care le ajută pe femeile din China să arate la 40 de ani ca la 20. Chinezoaicele sunt cunoscute în întrege lume pentru frumusețea lor ce pare să nu pălească odată cu înaintarea în vârstă. Cum reușesc femeile din China să arate la 40 de ani ca la 20? Beau multă apă. Dacă le rogi să numească un lucru care le ține în viața, îți vor răspunde apa. În China, aproape toate locurile publice sunt aprovizionate cu apă. Nu stau la soare. Chinezoaicele țin la culoarea pielii. În trecut, pielea albă indica un statut social înalt. Acum, în secolul 21, femeile folosesc loțiune împotriva soarelui, aceasta fiind una dintre cele mai bune metode de a preveni îmbătrânirea, scrie Click.

utileFoto: Colaj foto

Răgușeala se poate diminua în 5 minute. Remediu natural. În primul rând, trebuie să știi că răgușeala este un simptom, și nu o boală în sine. Așa că, înainte de a căuta remedii, trebuie să știi clar care este cauza. Cel mai adesea, răgușeala este provocată de o răceală sau o gripă. Pentru răgușeală, unul din cele mai folosite remedii pe vremea bunicilor era șodoul. În ziua de azi, nu multă lume ştie de acest amestec minunat de substanţe şi vitamine care salvează gâtul de la o zi de coşmar şi tuse seacă. Nu este util doar pentru răgușeală. Unii cântăreţi îl folosesc înainte de a intra pe scenă, sau dacă sunt nevoiţi să cânte dimineaţa, când vocea încă nu şi-a revenit după somn, scrie Unica.

Cancerul colorectal, când ar trebui să mergi la doctor și care sunt principalele simptome. Cancerul colorectal este tot mai des întâlnit atât în România, cât și în lume. Acest tip de cancer este al treilea ca frecvență în rândul bărbaților și al doilea în cazul femeilor. Medicii sunt de părere că descoperit la timp, acest tip de cancer poate fi tratat cu succes. Pentru a depista cancerul colorectal într-un stadiu incipient, persoanele cu vârsta peste 45 de ani ar trebui să meargă în mod constat la medic și să facă investigațiile necesare, scrie Avantaje.

Busuiocul: valori nutriţionale, beneficii şi riscuri. Busuiocul este un remediu cunoscut pentru eliminarea sau ameliorarea stărilor de greaţă şi a efectelor ciupiturilor de insecte. Totodată este foarte des folosit în medicina tradiţională chinezească şi holistică. Busuiocul consumat în cantităţi mici nu prezintă riscuri, dar trebuie totuşi să ţinem cont de câteva precauţii. Frunzele de busuioc sunt bogate în vitamina K, care ajută la coagularea sângelui. Cantităţile mari nu sunt tocmai recomandate, mai ales dacă sunt luate alături de anumite medicamente. De asemenea, persoanele care suferă de tensiune sau diabet şi urmează un tratament nu pot consuma şi busuioc, pentru că pot interfera, scrie CSID.

Băuturile fierbinţi cresc riscul de a dezvolta cancer esofagian. Băuturile fierbinți cresc riscul de cancer esofagian se arată într-un studiu recent care a fost realizat pe 50.000 de persoane, cu vârste cuprinse între 40 și 75 de ani. Cercetătorii au aflat că un consum zilnic de 700 ml de ceai la o temperatură de 60°C sau mai ridicată crește cu 90% riscul de a dezvolta boala, în comparaţie cu persoanele care au consumat băuturi la temperaturi mai scăzute, scrie Unica.