Un „călător în timp” susține că vine din anul 2033: „Vor fi orașe construite sub apă”. Un tânăr care susține că a călătorit în timp povestește că în anul 2033 oamenii vor trăi în orașe construite sub apă, din cauza suprapopulării. Noah spune că a călătorit în anul 2033 și povestește că din cauza suprapopulării, oamenii au fost nevoiți să ia măsuri drastice, potrivit Daily Star. Nu este pentru prima dată când Noah declară că în viitor oamenii vor avea un stil de viață cu totul neobișnuit, scrie Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Descoperire şocantă pe Everest: gheaţa se topeşte, iar cadavrele ies la suprafaţă. Operatorii de expediţii sunt îngrijoraţi de numărul mare de cadavre care sunt descoperite şi expuse din cauza topirii gheţarilor din regiunea muntelui Everest. Aproximativ 300 de oameni au murit în încercarea de a se căţăra pe Everest, iar aproape două treimi din cadavre încă sunt îngropate sub zăpadă şi gheaţă. Pe partea muntelui care aparţine Chinei, cea de nord, s-a început deja operaţiunea de strângere a acestora, deoarece sezonul de căţărări este pe cale să fie deschis, scrie Gandul.

O menajeră româncă din Italia a fost arestată după ce s-a lăudat pe Facebook cu bijuteriile furate. Femeia, în vârstă de 47 de ani, furase o cutie cu bijuterii dintr-o casă în care făcuse curat şi a ținut să se laude prietenilor din mediul online cu „prada” sa. Poliţiştii primiseră deja o plângere din partea proprietarilor apartamentului în care lucrase românca. Și au mers la punct ochit, punct lovit, scrie Libertatea.

Abia deschis, primul restaurant sub apă nu face faţă cererilor. Bătălie pentru a apuca o masă la primul restaurant subacvatic din Europa! Localul care s-a deschis recent în Norvegia nu poate găzdui decât 40 de oaspeţi. Însă, încă dinainte de inaugurare, a fost luat cu asalt de cereri. 7.000 de oameni au făcut deja rezervări. Dar au mult de aşteptat până ce vor putea lua masa aici. Clienţii dau năvală, deşi o porţie de peşte poate să coste 427 $ (1.783 de lei), scrie Click.

Un om a fost prins la aeroport cu un embrion uman viu în bagaj. Un bărbat din Malaezia a fost arestat sâmbăta trecută în aeroportul din Mumbai pentru că a încercat să aducă un embrion uman viu în India. Durai a ascuns embrionul într-un recipient cu azot. Este ceva obişnuit pentru oameni să călătorească în India pentru tratamente de fertilizare, inclusiv pentru fertilizare in-vitro, pentru ceea ce trebuia să fie folosit acest embrion. Motivul este că tratamentele sunt mai ieftine şi cu mai puţine reglementări în India decât în alte ţări, scrie Descopera.