Opțiunea de la Google pe care o ai doar în Europa. Google a fost amendată cu peste nouă miliarde de dolari în decursul a doi ani. Acum vrea cu tot dinadinsul să evite o nouă penalizare. Compania a anunțat că va întreba utilizatorii europeni ce browser și ce motor de căutare preferă să folosească, scrie Playtech.

utileFoto: Colaj foto

Dacă vom respecta orele de masă vom fi mai sănătoși. Nutriționiștii din numeroase țări continuă să fie preocupați de starea noastră de sănătate. Pe această temă, ei au realizează diferite studii care scot în evidență un lucru foarte important: organismul uman trebuie să se adapteze la propriul ceas biologic pentru a se menține în formă, scrie Click.ro.

Un studiu arată cum trişorii sunt favorizaţi în natură. Indivizii care au de câştigat în urma cooperării altora dar ei nu participă (trişorii) se ridică peste aceştia şi destabilizează relaţiile mutuale sau de simbioză. Deşi în teorie se ştia, acest lucru, nu au existat dovezi concrete care să ateste fenomenul. O echipă de biologi de la University of California, Riverside, a găsit acum dovezi puternice, scrie Descoperă.ro.

Mituri despre aspirină. Aspirina se numără printre cele mai ieftine medicamente. Obişnuim să o luăm atunci când avem dureri de cap, musculare sau febră. Este ea atât de inofensivă pe cât pare? În ultimii ani, miturile despre aspirină au început să fie demontate rând pe rând. Care sunt aceste mituri despre aspirină şi care este realitatea, scrie Adevărul.

Migdalele, armă împotriva bolilor de inimă și a diabetului. Migdalele sunt excelente în oricare anotimp, furnizând organismului o cantitate valoroasă de energie. Trebuie să ştim însă că migdalele reduc senzaţia de foame şi că este mai degrabă indicat să ronţăiţi un pumn de migdale (crude) decât un pumn de covrigei, scrie Doctorul Zilei.