​Macaulay Culkin a râs de acuzațiile de pedofilie aduse lui Michael Jackson. Macaulay Culkin a păstrat tăcerea de când a început scandalul privind acuzațiile de pedofilie aduse lui Michael Jackson în documentarul „Leaving Neverland”. Însă acum a decis să își spună părerea și a râs de aceste acuzații, scrie Unica.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Bălan, primele declaraţii şi poze de pe patul de spital. Cântăreaţa Andreea Bălan (34 de ani) a făcut primele declaraţii după ce a ajuns din nou la spital, în urma unor complicaţii apărute după operaţia de cezariană. De asemenea, artista a făcut publică o imagine din spital în care apare alături de fiica ei cea mare. Andreea Bălan a confirmat informaţiile potrivit cărora a suferit o altă operaţie săptămâna trecută, dar şi că se află din nou în spital, scrie Adevărul.

Tataee de la B.U.G. Mafia interviu eveniment. Are 42 de ani și încă este cel care compune hiturile B.U.G. Mafia pe care sute de mii de puștani le fredonează în toată țară. Tataee de la B.U.G. Mafia s-a mutat de aproape 2 ani de zile în Barcelona și deși se declara un patriot și spune că iubește România, a ales să plece că își iubește copiii mai mult, scrie Ciao.ro.

​Ruby și-a făcut două operații estetice în secret. Ruby și-a făcut două operații estetice în secret, la vârsta de 18 ani, însă abia acum a vorbit despre acest lucru. Artista s-a operat la sâni atunci când a devenit majoră. Bustul ei era prea mare, astfel că a făcut o operație de micșorare a sânilor, scrie Libertatea.

Andreea Esca, dezvăluiri despre prima noapte de dragoste. Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezențe din lumea mondenă autohtonă. Prezentatoarea buletinului de știri de la Pro Tv este sinceră, dezinvoltă în declarații și niciodată nu s-a ferit să vorbească despre viața personală, chiar dacă dezvăluirile făcute au fost mai mult sau mai puțin intime, scrie Unica.