Președintele PSD Liviu Dragnea i-a delegat lui Florin Iordache atribuțiile privind șefia Camerei Deputaților. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. Șeful PSD este internat în București la o clinică privată după ce a acuzat dureri de spate.

Liviu Dragnea Foto: AGERPRES

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache a confirmat pentru Hotnews.ro că i-au fost delegate atribuțiile de președinte al Camerei, însă nu a dorit să spună pe ce perioadă. În Monitorul Oficial decizia revede delegarea atribuțiilor către Iordache în perioada 16-24 martie.

Șeful PSD a fost internat duminică într-un spital privat din capitală. Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu anunțat că Dragnea are diagnostic de dublă hernie de disc și probleme cervicale.

De altfel social democrații și-au suspendat ședințele de partid și validarea listei candidaților PSD la europarlamentare pentru o săptămână.

Președintele PSD trebuia să se prezinte luni la Înalta Curte pentru a fi reaudiat în apelul dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, însă acesta a transmis judecătorilor, prin intermediul avocatului, că este internat.