Totul despre nunta lui Ilie Năstase cu iubita tinerică. Îndrăgostit lulea de Ioana Simion, Ilie Năstase face pasul cel mare anul acesta. El şi frumoasa constănţeancă au stabilit evenimentul în funcţie de data şi locul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt. Aşadar, cununia civilă şi cea religioasă vor avea loc pe data de 8 august, la malul mării. Şi-au luat deja verighete de firmă! Îmbracă pentru a cincea oară costumul de ginere! De nouă luni, Ilie Năstase trăieşte o poveste de dragoste alături de o brunetă din Constanţa, pe care se pregăteşte să o ducă la altar, scrie Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Cristina Spătar a exagerat cu operaţiile estetice. Cu bani, un estetician bun şi un stilist priceput, orice femeie cu complexe se poate transforma într-o divă de Hollywood. Dacă aruncăm un ochi în trecut, observăm că şi vedetele noastre au apelat la această reţetă: s-au ‘tunat’ de nici ele nu se mai recunosc în oglindă. De-a lungul anilor, Cristina Spătar şi-a făcut mai multe operaţii estetice. Vedeta este de aproape 20 de ani pe scenă, însă acum e cu totul altă persoană. Deşi se poate lăuda cu un trup de invidiat la cei 45 de ani ai săi, aceasta a cam exagerat cu operaţiile estetice în ultima perioadă, potrivit Verdict.

Cele trei cuvinte pe care Prințul William i le-a spus lui Kate în ziua nunții. Ducele de Cambridge i-a șoptit lui Kate trei cuvinte când ea a ajuns la altar, iar acum s-a aflat care au fost acestea. William și Kate s-au cununat în cadrul unei ceremonii superbe pe 29 aprilie 2011, la Londra. Cu zâmbetul pe buze și îmbrăcată într-o rochie de dantelă creată de Sarah Burton, ducesa a fost strălucitoare. Și când a văzut-o pe mireasa sa pentru prima dată, William a rămas uimit. În acel moment, el i-a spus lui Kate: „Ești foarte frumoasă”, potrivit Unica.

Mihaela Rădulescu, mărturisiri despre copilul pe care l-a pierdut, o traumă care a marcat-o pe viață. Mihaela Rădulescu se numără printre cele mai frumoase și puternice vedete din showbizul românesc. Și puțini știu că în spatele zâmbetului pe care îl afișează uneori se ascunde o traumă, pe care a trăit-o pe când avea vârsta majoratului. În urmă cu 31 de ani, Mihaela Rădulescu a trăit o traumă care este extrem de greu de depășit de o femeie. Pe când avea doar 18 ani, ea a pierdut un copil. Într-un interviu mai vechi, vedeta a mărturisit că a fost nevoită să facă avort. “Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, a declarat prezentatoarea în urmă cu ceva timp, scrie Cancan.

Bianca Drăguşanu, vacanţă de lux cu Alex Bodi. Cât l-a costat împăcarea. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu pot sta unul fără altul şi au demonstrat-o încă o dată. Cei doi s-au certat imediat după aniversarea de 37 de ani a blondei ( n.r. 6 martie), dar se pare că omul de afaceri a reuşit să o facă pe blondina să se întoarcă la el. Deşi atunci fosta prezentatoare tv era atât de supărată încât nici nu voia să mai audă vreodată de cel care i-a fost iubit 6 luni, iată că Alex Bodi a reuşit să o înduplece şi să mai primească o şansă. Costul împăcării a fost însă scump, scrie Click.