Liviu Dragnea este un personaj total nefrecventabil care a crezut că poate păcăli în continuare pe toată lumea, dar a reușit să se acopere de rușine la congresul socialiștilor europeni, spune fostul premier Mihai Tudose. El se referă la incidentul de la reuniunea PES, unde liderul PSD a fost huiduit, după discursul susținut în limba română, în fața delegaților europeni.

Foto:

”Liviu Dragnea - paria Europei! A crezut că poate să păcălească în continuare pe toată lumea, dar a reușit doar să se acopere de rușine și fluierături la Congresul socialiștilor europeni. Un personaj total nefrecventabil în nicio cancelarie europeană, respins până și de membrii propriei sale familii politice și urât de majoritatea românilor”, a scris fostul premier pe Facebook.

Tudose, membru al partidului Pro România, spune că dezastrul provocat de Dragnea poate fi oprit la alegerile pentru Parlamentul European.

Eurodeputatul S&D Ana Gomes l-a huiduit vineri pe Liviu Dragnea, la finalul discursului acestuia în cadrul Congresului PES, în care liderul PSD a spus că „dreapta a distrus Europa”, „a distrus multe valori, speranțe, destine”, iar în România a folosit pentru asta instituțiile de forță ale statului.

„Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D”, a strigat din sală eurodeputatul Ana Gomes către liderul PSD, potrivit Libertatea.