Ianis Hagi l-a atacat dur pe Ousmane Viera, după ce acesta l-a faultat brutal în startul reprizei secunde a meciului dintre Sepsi și Viitorul. Căpitanul constănțenilor a declarat că a fost norocos că nu a avut piciorul pe gazon, putând suferi o accidentare gravă, și s-a plâns că arbitrul nu a acordat nimic la acea fază. "Noroc că nu am avut piciorul în pământ, că poate mă lăsam de fotbal la 20 de ani", a spus Ianis Hagi.

Viera, atac brutal asupra lui Ianis HagiFoto: Captura Digi sport

"Uitaţi-vă ce specimene vin...Să nu vorbesc prostii, că sunt foarte supărat. Noi încercăm să jucăm fotbal. Creştem copii, acceptăm duelurile la limită, dar vii şi îmi rupi piciorul. Nici fault nu a dat. După aia, pe teren alerga şi îmi râdea în faţă. E lipsă de respect. Noroc că nu am avut piciorul în pământ, că poate mă lăsam de fotbal la 20 de ani. E păcat că lăsăm asemenea jucători să joace în Liga 1. Mi-a râs în faţă, nu şi-a cerut nici scuze. Păcat", a spus Ianis Hagi, la final, potrivit Digi Sport.

"E bine că am scos un egal şi avem în continuare şanse la calificare. Ne aşteaptă o finală cu Botoşani", a mai spus Ianis.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC Viitorul au terminat la egalitate, 0-0, vineri seara, la Sfântu Gheorghe, în prima partidă din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

Sepsi OSK a ratat un penalty în acest meci prin malianul Ibrahima Tandia (64), şutul său trecând pe lângă poartă. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault comis de Sebastian Mladen asupra lui Florin Ştefan.

Echipa gazdă a avut şi o bară, prin Adrian Rus (59).

O fază controversată s-a petrecut în min. 48, când fundaşul senegalez Ousmane Viera, căpitanul formaţiei covăsnene, a avut o intrare extrem de dură la Ianis Hagi, care a părăsit terenul pentru câteva minute cu genunchiul însângerat, dar arbitrul nu a acordat nici măcar fault. Internaţionalul de tineret a continuat totuşi jocul, evoluând până la final, potrivit Agerpres.