​Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC Viitorul au terminat la egalitate, 0-0, vineri seara, la Sfântu Gheorghe, în prima partidă din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal, scrie Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sepsi OSK a ratat un penalty în acest meci prin malianul Ibrahima Tandia (64), şutul său trecând pe lângă poartă. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault comis de Sebastian Mladen asupra lui Florin Ştefan.

Echipa gazdă a avut şi o bară, prin Adrian Rus (59).

O fază controversată s-a petrecut în min. 48, când fundaşul senegalez Ousmane Viera, căpitanul formaţiei covăsnene, a avut o intrare extrem de dură la Ianis Hagi, care a părăsit terenul pentru câteva minute cu genunchiul însângerat, dar arbitrul nu a acordat nici măcar fault. Internaţionalul de tineret a continuat totuşi jocul, evoluând până la final.

Sepsi OSK a câştigat meciul tur cu 3-2.

FC Viitorul a ajuns la opt etape fără victorie, înregistrând doar două egaluri. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a ajuns la şapte meciuri consecutive fără gol marcat.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC Viitorul Constanţa 0-0, Stadion Municipal - Sfântu Gheorghe

Ibrahima Tandia (Sepsi) a ratat un penalty în min. 64 (şut pe lângă poartă).

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF

Liga 1, clasament în timp real:

Sursa foto: soccerstand.com