Iată mâțele milionare, care au moștenit averile stăpânilor. Când negustorul de antichităţi Ben Rea a murit în 1988, la 82 de ani, a lăsat pisicii lui, Blackie, 9 mililioane de dolari ca moştenire. Actriţa britanică Beryl Reid, care a murit la 13 octombrie 1996, la 77 de ani, a lăsat ca moştenire averea sa de 2 milioane de dolari celor cinci mâţe ale ei. Toate erau la origini pisici maidaneze. Leon Sheppard din Tennessee, SUA, a murit la vârsta de 79 de ani în 2012, lăsându-şi casa şi averea de 250.000 de dolari pisicilor lui, Frisco şi Jake. Bărbatul avea 5 copii şi 12 nepoţi, 6 strănepoţi, dat aceştia nu au văzut nici un chior din banii lăsaţi animalelor, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Mesajul lăsat pe cer de un pilot de avion, supărat. Un pilot australian, iritat de faptul că trebuia să testeze un nou motor de avion, a găsit un mod inedit de protest. A zburat practic scriind pe cer mesajul ”Sunt plictisit”, nu înainte de a ”desena” un penis. Pilotul din Adelaide, Australia, s-a folosit de sistemul de flight tracking al avionului pentru a transmite că testul lung nu-i este pe plac. Mesajul său nu a fost vizibil decât pentru cei care i-au monitorizat zborul pe sistem. Practic pilotul testa pe durata mai multor ore de zbor un nou model de motor, scrie Stirile ProTv.

Românca de 25 de ani care și-a scos virginitatea la vânzare a primit o ”ofertă” de 1,5 milioane €! După o licitație ce a durat aproximativ trei luni, Raisa și-a îndeplinit visul. Potrivit reprezentanților agenției, tânăra din țara noastră a reușit să își vândă fecioria pentru o sumă colosală. Mai exact, ultima ofertă și cea care a închis licitația a fost de 1.500.000 de euro. Suma pe care i s-a oferit Raisei pentru renunțarea la feciorie este cu 400.000 de euro mai mare . Și asta pentru că în momentul în care a apelat la agenția de escorte, tânăra a afirmat că este dispusă să renunțe la virginitate pentru suma de 1.100.000 de euro, bani cu care vrea să-și îndeplinească marele vis, și anume să se mute în Coreea de Sud și să își continue studiile la Seul, scrie Cancan.

A înfruntat 700 de grade Celsius pentru o poză. Britanicul Christopher Horsley, de 26 de ani, din Ormskirk, West Lancanshire, nu are toate țiglele pe casă! El a călătorit mii de kilometri pentru a coborî în gura vulcanilor pe insula Vanuatu cu un singur scop: acela de a imortaliza momentul cu ajutorul telefonului mobil. Horsley a purtat doar o cască de protecție, pantaloni izolați termic și încălțăminte rezistentă la temperaturi ridicate. În rest, a preferat să coboare îmbrăcat doar cu un tricou pe el. El a coborât în rapel în gura vulcanilor Benbow, Marum și Ambryum de pe insula Vanuatu, știind că toți trei sunt cotați cu un risc ridicat de erupție.Riscul unei explozii este deosebit de crescut în cazul vulcanului Benbow, care nu a mai erupt din 1913, scrie Click.

Ce a păţit un afacerist care a zgâriat o maşină cu cheia. Judecătorii din Iaşi au concluzionat că o faptă aparent banală, cu care mulţi şoferi din România s-au confruntat, poate fi inclusă în categoria infracţiunilor. Zgârierea intenţionată a unei maşini a fost pedepsită ca infracţiune de Judecătoria Iaşi, care a considerat că făptaşul poate fi tras la răspundere penală pentru distrugere. Cel care a fost pedepsit pentru această infracţiune se numeşte Ioan Asaftei şi are 75 de ani. El a primit o amendă penală de 1.800 de lei, fiind obligat şi la plata unor despăgubiri civile, după aproximativ pentru ani de la momentul la care a comis fapta, scrie Adevarul.