Partida cu Astra Giurgiu (scor 1-1) a fost decisivă pentru soarta lui Antonio Conceicao la CFR Cluj. Liderul din Liga 1 a anunțat, marți, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului cu antrenorul portughez.

Antonio ConceicaoFoto: cfr1907.ro

Antonio Conceicao fusese adus la CFR Cluj la începutul sezonului, în locul lui Edward Iordănescu, demis după numai trei meciuri oficiale.

"Clubul CFR 1907 Cluj și antrenorul Antonio Conceicao au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului! Îi mulțumim lui Toni pentru munca depusă cu profesionalism în cele 7 luni petrecute pe banca echipei noastre și îi dorim multă baftă în carieră!

Antonio Conceicao a preluat-o pe CFR Cluj în iulie 2018 și a condus-o de pe bancă în 24 de partide, bifând 13 victorii, 7 remize și 4 înfrângeri.

Mulțumim, Antonio Conceicao! Obrigado, Antonio Conceicao!", se arată pe site-ului liderului din Liga 1.

Interimatul va fi asigurat de Alin Minteuan (42 de ani), care era antrenor la echipa a doua a ardelenilor. Minteuan a evoluat la CFR Cluj în perioada 1993-1997 și 2005-2009.

CFR Cluj nu are nicio victorie în acest an. În cele trei partide disputate, "feroviarii" au obținut două rezultate de egalitate (1-1 cu FC Hermannstadt și 1-1 cu Astra Giurgiu) și au fost învinși de Universitatea Craiova, scor 2-0.

În ciuda rezultatelor nefavorabile, CFR Cluj este în continuare lider în Liga 1, cu 48 de puncte. Podiumul este completat de U Craiova și FCSB, ambele cu câte 45 de puncte.

În următoarea etapă din Liga 1 (penultima a sezonului regulat), CFR Cluj va juca în deplasare cu Poli Iași, ocupanta locului 8 în clasament. Partida va avea loc sâmbătă (23 februarie), de la ora 20:00.