Cele mai frumoase capete încoronate din lume! Regine și prințese ce par desprinse din povești. Sunt admirate și atrag privirile oriunde își fac apariția! Este vorba despre cele mai populare prințese și regine din lume, cele care arată precum rangul pe care îl dețin. Rania a Iordaniei e cunoscută drept cea mai frumoasă regină din lume. Are un farmec aparte, cu care cucerește pe toată lumea. este implicată în numeroase activități caritabile și este o înfocată apărătoare a drepturilor femeilor musulmane. Beatrice Borromeo este fostă prezentatoare de televiziune din Italia. În prezent, ea este căsătorită cu prințul Pierre Casiraghi, din Monaco. Este considerată ca fiind un adevărat model în materie de stil, potrivit Libertatea.

vedeteFoto: Colaj foto

Secretele siluetei Cristinei Spătar. Are cinci obiceiuri de care nu se dezice. Cristina Spătar este una dintre vedetele care atunci când este întrebată câţi ani are, răspunde fără nici o reţinere. Iată că, peste patru luni, cea supranumită regina R&B, împlineşte 47 de ani. Ea ne-a dezvăluit cum reuşeşte să menţină acul cântarului la 55 kg şi celulita la distanţă. ”Cafeaua cu lapte, caisele confiate şi tratamentele corporale sunt în lista obiceiurilor mele”, ne-a spus diva. Cristina Spătar este mămica a doi copii superbi şi chiar dacă peste trei ani schimbă prefixul, artista poartă costum de baie din două piese, care îi scoate în evidenţă formele sexy, scrie Click.

Oana Zăvoranu și-a tăiat sânii și militează împotriva silicoanelor. Oana Zăvoranu a ajuns din nou pe masa de operație ca să-și corecteze efectele lăsate de implanturile din silicon. Femeile fac ce vor cu trupul lor. Bisturiul a devenit unul dintre cei mai buni prieteni, iar acidul hialuronic, botoxul sau siliconul fac parte din meniul care le asigură formele pe care nu le dobândesc cu nicio dietă. Culmea e că prima care a intrat cu pieptul înainte într-un cabinet estetician și a ieșit cu silicoane a fost o fostă interpretă de muzică populară. Nicoleta Voica, doamna muzicii bănățene, poartă cu mândrie în piept încă de acum 20 ani silicoane. Oana Zăvoranu, în schimb, le-a testat până când s-a săturat. Și-a băgat și și-a scos de tot atâtea ori sâni falși, însă, acum, s-a lăsat din nou pe mâna medicilor esteticieni ca să și-i micșoreze pe cei naturali, scrie Cancan.

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit. Katy Perry a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, actorul Orlando Bloom, chiar de Valentine's Day, după o relație de trei ani. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Orlando, iar pe deget poartă un inel roz vintage. Mama lui Perry, Mary Hudson, a făcut marele anunț pe Facebook, unde a postat imagini de la emoționanta propunere și a scris: „Uite cine s-a logodit aseară”, scrie Unica.

Leo Iorga a ajuns în cărucior cu rotile. Din cauza bolii, nu poate sta în picioare. Celebrul solist Leo Iorga (54 de ani), care se luptă de opt ani cu cancerul de plămâni, se află din nou într-o situaţie delicată. Prietenii i-au sărit în ajutor şi au reuşit să strângă, doar într-o săptămână, suma de 70.000 de euro, bani necesari pentru tratamentul revoluţionar. Zilele trecute, cântăreţul a plecat în Germania, la un spital din Hamburg, unde medicii vor distruge, printr-o tehnică specială, tumorile, fiind însoţit de soţia Paula, îngerul lui păzitor, potrivit Click.