​Johnny Depp, de nerecunoscut în rolul unui celebru fotograf de război. Actorul Johnny Depp, în vârstă de 55 de ani, arată de nerecunoscut pe platourile de filmare pentru noua producţie „Minamata“, în care joacă rolul unui fotograf de război. Cunoscutul actor Johnny Depp filmează în Tokyo pentru „Minamata“, o producţie despre otrăvirea unei întregi comunităţi japoneze în anii ’70, scrie Adevărul.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Anna Lesko, topless. Cântăreața Anna Lesko a renunțat la haine și s-a afișat într-o ipostază incendiară, în sânii goi. Anna Lesko știe cum să-și incite fanii de pe rețelele de socializare. Artista a publicat, pe contul ei de Facebook, o fotografie în care apare topless. Vedeta își acoperă sânii cu mâinile. Provocatoarea imagine a stârnit vii reacții din partea internauților, scrie Libertatea.

Andreea Marin, din nou pe mâna doctorilor. Deși abia a scăpat de pe masa de operație, în urma intervenției chirurgicale suferite la coloană în urmă cu câteva luni, iată că Andreea Marin are din nou nevoie de ajutorul medicilor. Dacă fosta prezentatoare TV s-a refugiat în sport după incident și era nelipsită din sala de fitness, pentru a se recupera cât mai rapid, iată că tot exercițiile fizice sunt cele care au dus-o din nou în cabinetul doctorilor, scrie Click.ro.

​R. Kelly, acuzat de pedofilie, într-o filmare compromițătoare, alături de o fata de 14 ani. Un avocat american a declarat joi că deţine o nouă înregistrare video în care apare cântăreţul R. Kelly, acuzat de pedofilie în trecut, şi care arată că vedeta R&B ar avea o relaţie sexuală cu o minoră, informează Agerpres, care citează AFP. Într-un comunicat publicat pe contul său de Twitter, avocatul foarte mediatizat Michael Avenatti, care o apără pe vedeta din filmele pentru adulţi Stormy Daniels în procesul împotriva preşedintelui Donald Trump, precizează că a trimis „această nouă probă, care stabileşte vinovăţia” cântăreţului, procurorului din comitatul Cook, la Chicago, unde locuieşte R. Kelly, potrivit Digi24.

Fata unor căldărari a ridicat în picioare juriul şi publicul „Românii au talent“. Isabela Stănescu, fiica unor căldărari, a ridicat juriul şi publicul în picioare cu intepretarea ariei „O mio babbino caro“ de Puccini pe scena de la „Românii au talent“. Isabela Stănescu, o tânără de 18 ani din Piatra Neamţ, a păşit pe scena „Românii au talent“ în costum tradiţional ţigănesc şi a uluit pe toată lumea când a început să cânte operă, scrie Adevărul.