Cotidianul L’Equipe a notat, vineri, după victoria obţinută de Simona Halep în faţa Elinei Svitolina, în semifinalele turneului de la Doha, că românca a reuşit o răsturnare de situaţie spectaculoasă şi este “o luptătoare ieşită din comun”, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Citește și:

VIDEO WTA Doha: Revenirea incredibilă a războinicei - Simona Halep, în finală după ce a salvat trei mingi de 5-1 ale Elinei Svitolina în decisiv (6-3, 3-6, 6-4)

WTA Doha: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din marea finală (6-4, 2-6, 6-1 vs Angelique Kerber) - Simona conduce cu 2-0 în confruntările directe

“Ce răsturnare de situaţie! Condusă cu 4-1 în setul trei, Simona Halep a câştigat ultimele cinci ghemuri ale meciului şi s-a impus cu 6-4 în faţa Elinei Svitolina, vineri, la Doha”, scrie L’Equipe.

Jurnalul menţionează că este a 93-a victorie a Simonei Halep în faţa unei jucătoare din top 20.

Şi Marca subliniază revenirea spectaculoasă a lui Halep la meciul de vineri: “Halep reuşeşte revenirea perfectă şi ajunge în finală la Doha”.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, va juca finala cu numărul 34 din carieră, la Qatar Open, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Doha.

În ultimul act, Halep va evolua, sâmbătă, de la ora 17.00, cu belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA, care a trecut de Angelique Kerber în trei seturi: 6-4, 2-6, 6-1.