​Un fost gunoier devenit milionar a pierdut toți banii din cauza drogurilor. Ce job are acum. Michael Carroll a câștigat, în 2002, marele premiu la loto în valoare de 10 milioane de lire sterline, bani pe care i-a cheltuit organizând orgii și petreceri cu droguri. Astăzi, bărbatul trăiește de pe o zi pe alta, cărând saci cu cărbuni și tăind lemne pentru doar 10 lire sterline pe oră. După ce și-a pierdut banii, Michael s-a mutat în Scoția pentru un nou început. Mai joacă ocazional și la loterie, mărturisind că: „dacă voi câștiga din nou, nu aș renunța la muncă doar pentru a mă ține departe de tentații, potrivit Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Un șofer român e erou în Paris, după ce a prins un hoț înarmat. Un bărbat din Dej, Adoris Pop, care lucrează ca șofer la o firmă din Franța, a devenit eroul zilei la Paris, după ce a prins și a imobilizat un hoț înarmat. Acesta aștepta marți dimineață un coleg să vină să-l ia din fața unei case de la periferia Parisului. În timp ce aștepta, a văzut că zona a fost împânzită de mașini de poliție. Oamenii legii căutau trei hoți. Doi au fost prinși, dar unul a reușit să scape din încercuirea oamenilor legii. Românul l-a alergat pe respectivul hoț pe străzile din zonă. Dejeanul a reușit să pună mâna pe el și să-l imobilizeze, deși infractorul era înarmat, potrivit Libertatea.

Primarul care își petrece nopțile pe stradă și își recunoaște deschis bisexualitatea. Înainte de a fi primar, Ada Colau a devenit cunoscută în Spania după ce i-a adresat o replică neașteptată unui reprezentant al băncilor spaniole. ”Acest om este un criminal”, a spus ea în 2013. Ca urmare a crizei din 2008 – 2009, o mulțime de spanioli și-au pierdut casele, nemaiputând să-și plătească ratele la bănci. Ada Colau a înființat Platforma Cetățenilor Afectați de Ipotecă și a luptat, astfel, pentru drepturile celor care erau în pericol de a-și pierde casele. În această calitate, a apărut în fața Parlamentului, iar cuvintele adresate bancherului au devenit virale în perioada respectivă, scrie Unica.

Trucul prin care un om de afaceri a vrut să păcălească poliția. Ce și-a montat pe mașină. Un om de afaceri britanic a fost condamnat la închisoare după ce a încercat să păcălească camerele radar ale poliției cu un dispozitiv montat în partea din față a BMW-ului său, relatează Daily Mail. Michael Twizell, în vârstă de 58 de ani, a încercat să păcălească poliția cu ajutorul unui dispozitiv care bruiază camerele radar. Acesta bloca practic semnalul prin care este monitorizată viteza cu care care circulă șoferii, scrie Stirile ProTv.

O nouă descoperire realizată în Israel rescrie istoria evoluţiei omului. Un maxilar superior de Homo sapiens rescrie teoriile cu privire la evoluţia omului, după ce cercetătorii care au studiat fosila descoperită într-o peşteră din Israel. Aceştia au concluzionat că este cel mai vechi fragment de schelet al unei fiinţe umane moderne descoperit în afara Africii, potrivit Newsweek. Fosilele descoperite în ultimii ani i-au determinat pe antropologi să reanalizeze cronologia acceptată până de curând în ceea ce priveşte evoluţia omului şi momentul în care primii reprezentanţi ai speciei au părăsit continentul african, scrie Mediafax, citat de Descopera.