Tatăl lui Meghan Markle susține că Harry este în spatele scrisorii ducesei: «Se vede amprenta lui. E clar că este furios!» Ducesa de Sussex i-a scris tatălui ei în vârstă de 74 de ani o scrisoare, în care i-a cerut să nu o mai victimizeze, imediat după ce s-a căsătorit cu prințul Harry. Thomas Markle crede că în spatele scrisorii „explozive”, așa cum a numit-o presa britanică, se află nimeni altul decât prințul Harry. Tatăl ducesei a publicat mai multe paragrafe din scrisoarea de cinci pagini pe care a primit-o de la fiica lui. Fosta actriță americană l-a acuzat că a făcut-o să „simtă atât de multă durere” pentru că i-a exploatat relația cu Harry. În scrisoare, Meghan Markle i-a cerut tatălui ei să o lasă să-și trăiască viața în pace, potrivit The Sun, citat de Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Cât de mult s-a schimbat Ovidiu Komornyik! Cum arată artistul la 50 de ani. În timp ce unele vedete au găsit secretul tinereţii veşnice, altele sunt afectate vizibil de urma timpului. Printre acestea se numără și Ovidiu Komornyik. Artistul care ne-a cucerit cu melodiile “Ești mireasa vieții mele”, “Te-am trădat” sau “Nu plânge iubito” s-a schimbat enorm o dată cu trecerea anilor. Dacă odinioară era considerat unul dintre cei mai atrăgători artiști din România, acum, Ovidiu Komornyik demonstrează că timpul curge la fel pentru toată lumea. Pe 29 ianuarie, Ovidiu Komornyik a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, scrie Avantaje.

Ce regulă le-a impus Jennifer Aniston vedetelor prezente la ziua ei de naștere și cine a încălcat această regulă. Având în vedere că petrecerea a fost una privată, paparazzi au stat la o oarecare distanță de casa vedetei, încercând să surprindă cele mai importante momente și, desigur, lista completă a invitaților. Acestea au fost însă singurele fotografii care au apărut pe internet de la eveniment, pentru că Jennifer Aniston le-a impus invitaților o regulă – nimeni nu a avut voie să publice imagini din mijlocul petrecerii, pe rețelele de socializare, scrie Unica.

”Prințesica” unuia din cei mai bogați români a primit cadou un Ferrari la majorat, dar s-a abonat la… taxi! Om cu suflet mare, Căpuşan senior s-a gândit să-i ofere chiar un Ferrari la vârsta majoratului, spre invidia multor puşti de bani gata din anturajul blondinei. Nu vă gândiţi că în Cluj există vreun circuit ca la Monte Carlo, pentru ca această bestie roşie să fie turată la maxim! Cel mai probabil, frumuşica Anna a avut doar un moft, ca această “bijuterie” de maşină să ajungă în garajul ei. Drept dovadă, fiica milionarului foloseşte acum taxi-ul pentru a se deplasa prin oraş. Că este seara, că este dimineaţa, Anna apelează la o aplicaţie de pe telefon pentru a chema o maşină pe care o plăteşte să o ia de acasă sau să o ducă unde are nevoie, scrie Cancan.

Cele mai sexy poze cu Iuliana Luciu! Decolteul generos, trăsătură de familie. Bustul proeminent pare trăsătură de familie în ceea ce le privește pe surorile Luciu, având în vedere acestea au știut întotdeauna să profite de acest atuu pentru a se face remarcate. Și le-a și ieșit! Dacă la început Nicoleta Luciu făcea furori la orice apariție publică sau pe micile ecrane, nici sora ei mai mică, Iuliana, nu s-a lăsat mai prejos. Iuliana Luciu, fostă concurentă la Asia Express, a pozat și pozează în continuare în ipostaze senzuale, care îi pun bustul generos în evidență. Deși în urmă cu câțiva ani sora Nicoletei susținea sus și tare că este naturală din cap până în picioare, ulterior vedeta a recunoscut că ar lua în considerare implanturile mamare, scrie Click.