Fost ministru social-democrat al Afacerilor Europene, atac la PSD. Fostul ministru social-democrat al Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a lansat sâmbătă un atac dur la adresa celor care critică Uniunea Europeană în România, despre care a spus că sunt susținuți de interese străine anti-românești. Criticile fostului ministru îi vizează, în primul rând, pe liderii PSD, partid din care încă face parte, care au lansat o serie de atacuri la adresa Uniunii Europene, îndeosebi după ce Bruxelles-ul a atras în repetate rânduri atenția majorității PSD-ALDE că încalcă statul de drept și pune frână luptei anticorupție prin modificările aduse legilor Justiției și Codurilor penale, scrie G4Media.

politic showFoto: Colaj foto

Dragnea: Mazăre e prietenul meu. În urmă cu câțiva ani, Dragnea era indignat că fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, fusese ridicat cu mascați, iar despre Nicușor Constantinescu zicea că „plătește pe nedrept”. Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat definitiv, la finalul săptămânii trecute, pe Radu Mazăre la 9 ani de închisoare cu executare, iar pe Nicuşor Constantinescu la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, scrie Newsweek.

Noi imagini cu Elena Udrea după eliberarea din închisoare. O fotografie cu fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost făcută publică de iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, fiind prima imagine cu aceasta după mai mult de o lună. Udrea şi Alexandrov sunt fotografiaţi în timp ce sunt la plimbare cu fiica lor, Eva Maria, scrie Digi24.

Gabriel Oprea anunţă revenirea în forţă a UNPR. Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) este în plin proces de reorganizare şi creştere continuă a numărului de membri, iar conducerea partidului şi-a propus să obţină un rezultat onorabil la alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai, a anunţat liderul formaţiunii, Gabriel Oprea, într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă la Borşa, scrie Adevărul.

Cine este fugarul condamnat la 5 ani cu executare în dosarul lui Radu Mazăre. Dragoș Săvulescu, omul de afaceri condamnat joi de Înalta Curte la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanța, a fost dat în urmărire de poliție, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare. Surse din Inspectoratul General de Poliție au declarat pentru G4Media.ro că polițiștii suspectează că Săvulescu ar fi plecat în Monte Carlo.