Ministru german despre Brexit: Mai gândiți-vă. Ușa Uniunii Europene rămâne deschisă! - Hotnews Mobile
1 € 4,7576 1 USD 4,1938miercuri 20 feb 2019

Ministru german despre Brexit: Mai gândiți-vă. Ușa Uniunii Europene rămâne deschisă!

de DG Luni, 21 ianuarie 2019, 11:02
- a A+
Imagine
Ministrul german pentru afaceri europene Michael Roth a îndemnat Marea Britanie să analizeze posibilitatea de a reveni asupra deciziei de a părăsi Uniunea Europeană, referindu-se la convocarea unui nou referendum privind Brexit-ul, informează Reuters."Ușa Uniunii Europene rămâne mereu deschisă, poate vă mai gândiți", a spus ministrul Roth pentru postul ARD. Întrebat dacă se referă la un al doilea referendum, demnitarul a răspuns: "Exact".

"Am spus adesea că Shakespeare însuși nu ar fi putut scrie o tragedie mai bună decât cea la care asistăm acum în Marea Britanie", a adăugat Roth. "Acum nu mai sunt așa sigur, pentru că Shakespeare ar fi împins lucrurile dincolo de limitele imaginației sale", a completat el.

"Întâi de toate, mă aștept ca britanicii să spună acum ce își doresc. În ultimele săptămâni ne-au spus ce nu își doresc. Avem nevoie de un semnal clar și suntem gata de negocieri", a mai precizat ministrul german.

Într-o altă intervenție la postul de radio RBB, ministrul economiei Peter Altmaier s-a arătat optimist în sensul în care un așa-zis Brexit dur sau sau un Brexit fără acord vor putea fi evitate.

După înfrângerea copleșitoare de săptămâna trecută, când Parlamentul a respins acordul Brexit, premierul Theresa May a început discuțiile cu parlamentarii de la toate partidele pentru a găsi o soluție de ieșire din impas.
1866 de afisari


Lasa UK-u sa plece!!!
Lok [utilizator], Luni, 21 ianuarie 2019, 11:14
0/6
E aceeasi idee ca si cu PSD-u. Trebuie lasat sa moara natural, daca il dai jos patim ca la Colectiv, pica guvernu, apare unu marioneta si apoi castiga PSD la parlamentare si toti raman perplexati.
Daca UK nu iese, ramane iluzia independentei activa. Daca se razgandeste ramane Iluzia Uniunii. Sunt sigur ca nu o sa pateasca UK nimic grav dar tot nu ar fi bine sa isi nege referendumul.
.
aplaudatu [utilizator], Luni, 21 ianuarie 2019, 11:07
-1/9
Adevar grait-a Hans ...noi nu avem granite , securitatea e o chestie desueta , nici usi nu avem ,fluiera vantul ...
Cel putin am rezolvat dilema numarului optim de referendumuri zic sa alegem 2 din trei in cinstea jocului de azi .
Oricum prima data cica nu se pune ( ca si aia "marimea nu conteaza" astea sunt spuse de catre cei slab dotati dar aici in EU suntem toti egali si la fel ...not)
comenteaza