Adriana Bahmuțeanu a făcut testul antidrog. Care este motivul. Adriana Bahmuțeanu s-a supus unui test antidrog, după cum a anunțat pe contul său de socializare. Ea a afirmat că acesta a ieșit negativ, însă rezultatul oficial îl va primi săpămâna viitoare, luni. „Stați liniștiți! Am făcut testul antidrog și a ieșit bineînțeles, negativ! Rezultatul oficial îl voi primi luni, cu „ștampila pe timbru”. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!!!„, a scris vedeta potrivit Libertatea.

vedeteFoto: Colaj foto

Reacția lui Meghan Markle după ce o femeie i-a spus că e „o doamnă grasă”. Peggy McEachrom, o femeie din Jamaica, i-a străns mâna și a vrut să o complimenteze pe ducesă, spunându-i că este „o doamnă încântătoare”, apoi a arătat cu degetul spre pântecul lui Markle, numind-o „doamnă grasă”. „Ce doamnă încântătoare ești! Dumnezeu să te binecuvânteze! Și ești o doamnă grasă”, i-a spus aceasta. Ducesa de Sussex a izbucnit în râs și a răspuns: „Sunt de acord!”, spre amuzamentul celor prezenți, potrivit Digi24.

Prințul Philip a fost implicat într-un accident de mașină. Prințul Philip a fost implicat într-un accident de mașină, joi după-amiaza, pe drumul din Sandringham Estate. Ducele nu a suferit răni externe sau interne. Palatul Buckingham le-a confirmat celor de la E! News că Prințul Philip, în vârstă de 97 de ani, a fost implicat într-un accident rutier, joi după-amiaza. Din fericire, acesta nu a fost rănit. „Ducele de Edinburgh a fost implicat într-un accident rutier cu un alt vehicul în această după-amiază. Ducele nu a fost rănit”, a declarat un purtător de cuvânt al familiei regale, citează Elle.

Cum a reacționat când i s-a spus că nu e destul de bună pentru Princeton. Michelle Obama a terminat școala la Liceul Whitney M. Young din Chicago și și-a dorit să urmeze studiile superioare la Universitatea Princeton, acolo unde studia și fratele său mai mare. Dar când a mers la prima întâlnire cu profesorul coordonator – o femeie despre care Michelle spune că nu își mai amintește ce vârstă avea sau cum arăta – aceasta i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la o universitate de top din State, unde puțini elevi reușesc să treacă de procesul de admitere, potrivit Libertatea.

Katie Piper, modelul căruia i s-a aruncat acid în față, a acceptat provocarea de 10 ani. Cum arată tânăra la 10 ani de la incident. Katie Piper, modelul căruia i s-a aruncat acid în față, a acceptat provocarea de 10 ani. În urmă cu 10 ani, pe când avea 24 de ani, Katie a fost victima unui atac fără precedent. În mijlocul străzii, în plină zi, o persoană necunoscută i-a aruncat acid pe față, gât și brațe. Azi, Katie e mai fericită ca niciodată. Este soția lui James și mamă a doi copii. În prezent, luptă activ împotriva agresiunilor asupra femeilor. Provocarea #10yearschallenge a fost pentru ea un motiv să le amintească celor 800.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram faptul că viața este neprețuită, iar corpul incredibil, scrie Avantaje.