Angelina Jolie de România se mărită. Considerată una dintre cele mai sexy românce, Cristina Ich a fost cerută de soție la începutul acestui an într-un mall din Capitală. Bărbatul care a îngenuncheat în fața ei este nimeni altul decât un prieten foarte bun, Cătălin Dardea. „Chiar glumeam, am zis că la vară mă mărit. Nu am stabilit, dar cu siguranţă dacă va urma nunta, o să ştii. O să fie aşa, de pe o lună pe alta, la modul: Băi, luna viitoare ne căsătorim. Hai să veniţi la nuntă. Nu sunt genul care să îmi planific lucrurile din timp, trăiesc tare mult prezentul şi mă bucur de lucrurile care mi se întâmplă pentru că simt că în felul acesta adun energia pozitivă asupra mea.", a spus ea, potrivit Cancan.

vedeteFoto: Colaj foto

Cine a vandalizat casa lui Ilie Năstase: «Nu e prima oară când face asta». A scris o petiţie întreagă pe gardul impozant din marmură albă al vilei lui Ilie Năstase, însă mesajul l-a convins pe celebrul tenismen că „opera de artă” îi aparţine probabil „vreunui nebun”. În „pomelnicul” întins pe 4 plăci de marmură, bărbatul povesteşte că i se doreşte moartea într-un dosar cu implicaţii la nivel înalt şi că a fugit în Marea Britanie. În ciuda faptului că locuieşte într-o zonă selectă a Capitalei, în cartierul Dorobanţi, Ilie Năstase (72 de ani) s-a obişnuit ca diverşi indivizi să-i vandalizeze gardul peste noapte, scrie Click.

Oana Lis a fost abuzată de tatăl său în copilărie. Vedeta a rememorat momentele grelele. Oana Lis, deși mereu veselă, mereu cu zâmbetul pe buze, a avut o copilărie foarte nefericită și marcată de abuzurile tatălui său. Aceasta a povestit în trecut drama prin care a trecut și a lăsat să se înțeleagă că a fost violată de tatăl ei (mărturisirea inițială a fost făcută de concubina tatălui său de la vremea aceea) pe când avea vârsta de 15 ani, însă nu a putut să dezvolte subiectul mai mult: „Eu am fost terorizată de el. Îmi spunea că mă omoară, că se omoară și că o să îl am pe conștiință. Nu pot să vorbesc despre ce mi s-a întâmplat la vârsta de 15 ani, nu pot”,a dezvăluit ea potrivit Unica.

Cosmina Păsărin a anunțat pe contul de socializare că s-a căsătorit. Imaginea care i-a uimit pe toți. Cosmina Păsărin și-a surprins fanii cu o imagine și un mesaj care a lăsat loc de interpretări. Vedeta s-a amuzat pe seama fotografiei pe care a scris că s-a căsătorit cu...Shrek, personajul din filmul de animaţie. Pe fotografie, bruneta a scris „just married” şi a stârnit o mulţime de reacţii pe internet. „Teoretic nu trebui să se încadreze într-un tipar anume. Trebuie să fie un om, uite, greu, să fie un om care ştie să iubească, cred că e cel mai important. Cred că de la iubire pleacă toate lucrurile astea bune pe care toţi ni le dorim de la partenerii noştri, adică nu cred că sunt singura care îşi doreşte aşa ceva de la omul de lângă”, a spus ea potrivit Libertatea.

Dakota Johnson, mai dezbrăcată în noul film decât în «Fifty shades of Grey»! Dakota Johnson, cunoscută în special pentru personajul său din filmul erotic „Fifty shades of Grey”, s-a ales din nou cu rol cel puțin la fel de interesant. Se pare că vedeta a căpătat ceva experiență de pe platourile de filmare ale filmului care i-a adus notorietatea și s-a obișnuit cu aparițiile nud în fața camerelor de luat vederi, chiar dacă le consideră greu de realizat. Dacă pentru „Fifty shades of Grey” Dakota a dezvăluit că a avut parte și de ajutorul unei dubluri atunci când scenele deveneau prea intime, se pare că în noul său film nu mai are nicio scuză, potrivit Click.