Un american supraviețuitor al atentatului de la 11 septembrie a murit în atacul de la complexul hotelier din Nairobi, Kenya, unde a avut loc marți o explozie urmată de schimburi de focuri. Printre cele 14 victime ale atacului islamiștilor somalezi de la complexul hotelier se mai numără doi prieteni buni din Kenya și un britanic, informează Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cu inima îndurerată trebuie să vă aduc la cunoștință că fratele meu, Jason Spindler, a murit în această dimineață în timpul atacului terorist de la Nairobi, Kenya. Jason era un supraviețuitor al atentatului de la 11 septembrie 2001 și un luptător”, a anunțat fratele său pe Facebook.

Spindler era CEO al companiei de investiții I-Dev International. A studiat afacerile la Universitatea din Texas și dreptul la Universitatea New York, potrivit profiliului său de Facebook.

Majoritatea pozelor publicate pe rețeaua socială sunt legate de pasiunea sa pentru alpinism, înfățișându-l cățărându-se pe munte în diferite locuri impresionante. Spindler a fost și în misiune în Peru, în cadrul trupelor americane de menținere a păcii.

"Știu că în noaptea asta te vei cățăra pe munte cu îngerii. Ai trăit intens și frumos, dar ne-ai părăsit mult prea devreme", a scris pe Facebook un prieten.

Ultima postare a fost publicată pe 24 noiembrie. Este vorba despre trailerul oficial The lion king.