Premieră în viața Nicoletei Nucă. Cântăreața Nicoleta Nucă a avut parte de prima sa experiență pe schiuri. Artista a povestit prin ce a trecut. Nicoleta Nucă, în vârstă de 24 de ani, s-a urcat pentru prima oară pe schiuri. Vedeta a împărtășit experiența sa pe pârtie cu fanii săi de pe rețelele de socializare, scrie Libertatea.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Alex Velea, apariție controversată. Alex Velea și-a surprins fanii în urmă cu câteva ore când a avut o apariție controversată. Totul se întâmplă după ce el a rămas fără postul de co-prezentator la “Acces Direct”, emisiune pe care o modera la Antena 1 împreună cu Simona Gherghe, scrie Cancan.

Ce nume va purta și ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Meghan Markle, conform ultimelor informații apărute în presa britanică, ar fi însărcinată în șase luni și ar urma să nască în aprilie, în aceeaşi lună în care s-a născut și Prinţul Louis, fiul Ducesei de Cambridge și al Prințului William, scrie Unica.

Din ce îşi câştigă banii noua iubită a lui Victor Slav. Victor Slav a confirmat recent că formează un cuplu cu Raluca Silea, o brunetă focoasă de care se pare că este îndrăgostit nebuneşte. Deşi cei doi se află la începutul relaţiei, "porumbeii" și-a petrecut împreună sărbătorile de iarnă şi au continuat cu o vacanță tot în doi, la Budapesta, scrie Click.ro

Crina Abrudan, in costum de baie. Fosta prezentatoare tv a slabit enorm dupa divortul de sotul ei si se mentine, in continuare, slaba-moarta. Crina Abrudan, sexy in costum de baie, in vacanta din Dubai. La inceput de an, vedeta a decis ca s-a saturat de zapada din Romania si a dat fuga la caldura. Vedeta s-a relaxat intr-o vacanta calduroasa, in Dubai, scrie Ciao.ro.