În urmă cu doar câteva zile, Andy Murray a apărut în fața presei și a mărturisit că își dorește să se bucure de lucruri mărunte, cum ar fi să îşi pună şosetele şi să se încalţe fără să îl doară. După ce a revenit de la 0-2 la seturi în meciul cu Bautista Agut, scoțianul a avut parte de un moment emoționant în decisiv, la scorul de 5-1 pentru advesar: întreaga asistență de pe Melbourne Arena s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat, moment în care pe obrajii lui Andy și-au făcut loc lacrimile amare ale despărțirii de Australian Open...

HotNews.roFoto: Hotnews

VIDEO Australian Open: Andy Murray, eliminat în primul tur după un meci epic de peste patru ore cu Roberto Bautista-Agut

Sorții i-au scos în cale lui Andy un adversar de calibru, Bautista Agut fiind un jucător în mare formă, ibericul câștigând recent turneul de la Doha (a trecut în semifinale de Novak Djokovic).

Condus cu 2-0 la seturi și cu reale probleme în deplasare, Andy a strâns din dinți și a luptat, reușind după ce a câștigat două tiebreak-uri să egaleze încredibil situația pe tabelă.

La 5-1 pentru Bautista în decisiv, scoțianul urma la serviciu pentru a încerca să rămână în meci. A urmat un moment emoționant, lacrimile făcându-și apariția pe obrajii lui Andy după reacția incredibilă a publicului.

Aici poți citi o amplă prezentare a turneului Australian Open.