​Dieta doctorului Oz pentru anul 2019. "Este un fel de post, dar îți oferă o libertate mai mare”. Celebrul doctor Oz propune o dietă extrem de simplă pentru a pierde kilogramele în plus. Dieta non-dieta poți mânca orice, atât timp cât respecți „ceasul de 24 de ore". Iată ce înseamnă acest lucru. „Nu mânca nimic până nu vezi răsăritul Soarelui dimineața și oprește-te din a mai mânca după ce acesta a apus. Este un fel de post, dar îți oferă o libertate mai mare”, le-a spus Dr. OZ celor de la Page Six. Altfel spus, ai voie să mănânci doar opt ore pe zi deoarece „ritmul circadian” sau „ceasul de 24 de ore guvernează ceea ce se întâmplă în corpul nostru, inclusiv modul în care procesăm mâncarea", potrivit Click pentru femei.

utileFoto: Colaj foto

Șase moduri în care tehnologia te poate ajuta să fii mai productiv. În primul rând, ca să fii productiv trebuie să știi ce ai de făcut. De multe ori, poți să uiți sau amâni ceea ce ai de făcut. De aceea ai nevoie de un loc unde să notezi ce trebuie să faci și să-ți și aduci aminte. Hârtia și pixul nu mai funcționează. Ignoră notificările pe care le primești pe telefon sunt numeroase: aplicații, jocuri, sms-uri, mesaje etc. Toate acestea te pot distrage de la ceea ce ai de făcut. Probabil nu ai nevoie să fii notificat de fiecare mail pe care-l primești sau de fiecare mesaj, scrie Playtech.

Cele 13 cauze ale apariţiei cistitei. Cistita este o inflamaţie a vezicii urinare întâlnită frecvent. În mod frecvent, Escherichia coli este microbul vinovat de această afecţiune, dar există şi paciente care dezvoltă infecţii urinare din cauza unor iritaţii simple generate de medicamente sau de substanţe cu capacitate alergenică prin abraziune mecanică care se produce în mod special când există pietre la rinichi sau după radioterapie sau chimioterapie. În unele cazuri, vezica urinară se poate atrofia şi atunci se produce o cistită cronică, care se tratează mai greu căci nu are caracter infecţios, potrivit Descopera.

Disfuncţia erectilă: investigaţii şi tratamente. Lipsa erecţiei sau imposibilitatea menţinerii acesteia pentru o viaţă sexuală împlinită pot fi generate şi de excesul ponderal. Acesta perturbă echilibrul hormonal, iar scăderea nivelului de testosteron produce tulburări erectile. De vină poate fi şi fumatul, responsabil pentru multe probleme grave de sănătate. Altă cauză o reprezintă dislipidemiile care produc în timp ateroscleroză: orice pacient care are probleme cu aparatul cardiovascular poate să se prezinte la urolog cu manifestarea principală de disfuncţie erectilă, potrivit CSID

Trucuri pentru o casă mai caldă. Iarna avem nevoie de covoraşe moi şi pufoase, de pături călduroase, de mai multe lampadare şi lumânărele, toate acestea încălzind şi la propriu, şi la figurat. Iată câteva trucuri care pot face diferenţa. Optează pentru culori deschise. Iarna, zilele sunt scurte, astfel că în casă e nevoie de multă lumină. Deci, de culori deschise. Ţesăturile albe şi accesoriile strălucitoare sunt alegeri bune pentru că aduc lumină în cameră. Nu e vorba de acel alb sclipitor al verii, ci de un alb mai cuminte, gen ivory, bej, scrie Click.